Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem baj nekem nyugdijas tempoban is jó lenne
Mi lenne
Majd alszik magának.
Mi vagyok én szexminátor? Öregszem, már nem csinálom csak minden másnap.
" rendelésre legyártott "
Te is részeg vagy
Azok a japó szakik minimum nyugdíjasok, akik a mi vasainkat tervezték.
Igy mi lesz Kingával az éjjel?
Má megin részeg vagyok.
de, már csak fél liter borom van.
Ahoz mostanában nem kéne szerszám Max a berakáshoz
Nekem már nem szerszám kéne Joban tudnék értékelni rendelésre legyártott fzr1000-res blokkot .Azzal a teknikával ahogy régen készült persze ugy kb ezeöcázé
Áh, én nem is veszek olyat.
az haggyán, hogy drága, de hogy tuti neki kezdenék olyanoknak is amit nem lenne szabad, az ziher.
az egy dolog, hogy a Lada Samarán nulla pénzzel, és 1400 Ft- nyi hengerfej tömítéssel levettünk a hengerfejet, oszt nyomatékkulcs nélkül, érzésre cibáltuk meg a hengerfej csavart, de egy FZRnél, vagy akármi fiatalabbnál, hogy nekikezdjek.
Szia !
Boldogat neked is
Tomasom Nyomatékkulcs nékem is van de attol még egy blokk sem fog összeállni.
A nagyság lehet jó de az agy átméröt és a csavartávolság és hány csavarfelfogatása sem mindegy .
Na teleirtatok ám mindent
neked is
Sziasztok

Mindenkinek nagyon boldogat!

http://youtu.be/gTmsVc5ZrcQ
Igen
Köszi
isten éltessen ! (ha jól gondolom a Nick-e a szül dátumodat tartalmazza)
Csege? Nem is vagy messze.
Na Robi!
26-án ráérek.
kivesszük a blokkot? Mennyek át?
Sziasztok!
Én ismerem személyesen is,igaz nem szereltettem vele,de nagyon segítőkész volt,akkor még 76-os CB500four-hoz kellett pár alkatrész,de az igaz hogy rengeteg munkája van,érdemes lebeszélni vele tutira a dolgot,mert 1 negatív van a dologban hogy ha ott hagyod a motort,a sok meló miatt a határidő nem mindig kevés(Barátom szereltetett vele)de nekem mindenképp pozitív véleményem van róla,mint ember és szerelő.
Szóval nem tegnap látott először motort szétszedve és rosszat még nem hallottam róla. Elég sokan ismerik.
nem is kevéssel idősebb.
Te még kölyök vagy
49 éves
Remélem nem bánja...
Szerintem valamivel idősebb mint én és neki is volt olyan CB900-as Hondája mint nekem. (csak az övé ment is)
Volt CB használtteszt a Motorrevüben, az olvasói véleményekben ő is leírta a tapasztalatait a sajátjáról, ez 95 körül volt. (megvan az újság )
Már akkoriban is szerelgetett.