Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok ezt most kaptam , sztem k. jó :

Motoromnak füstje borítja a tájat, Karácsonyi bejgli növeli a hájat. Pihen a motoros, fázik keze-lába, Szentestére készül, a Jézuskát várja. Mi lesz a fa alatt? Izgul ő most nagyon, Komplett kifufogó! Hú, az egész vagyon Csodálja a család hisz nem olajos a keze, De tudják, hogy most is a gépen jár az esze. Ha véget ér az ünnep újra fúr és farag, Hogy tavasszal ismét hajtsa a vasat.
Törheti a fejét, minek hol a helye A dugattyúnak miért hiányzik a fele?..
Baromság.
ja nem várj, 5 évesnél régebibe feltétlenűl mézsűrűségű kell, amit meg 4000 fölé förgatunk, meg 30 fok alatt használjuk, abban legalább 0w-s
Jó reggelt.
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni. FZR 500 szelephézag adatait sehol nem találtam, szerelő ismerősöm se talált ilyesmit a "csodakönyvébe". Esetleg valaki nem tudná megmondani az értékét?
És lehetőleg Yamalube-ot.(pénz nem számít alapon)

Kizárólag fullszintetikusat és 5w vagy 0w-set. (télen hidegben is menni akar vele)
Jóóóó regggeeeeeelt lókötők!
Ezt nevezem szakszerűségnek.

fasza kis újság lehet
morgen
Pistikének a szülei elmennek színházba. A gyereknek feldobnak egy mese bakelit lemezt, majd csak elalszik... Megnézik az első felvonást, másodikat... nyolcadikat... Majd elmennek vacsorázni egy kellemes étterembe. Kb. 4-5 óra múlva hazaérnek, belépnek a lakásba, hallják ám Pistike ordít a szobában:
- IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN!
Benyitnak a szobába, Pistike tépi a haját:
- IGEN IGEN IGEN - közben a bakelit: gyerekek, mondjak egy mesét? [bzzzzt] gyerekek mondjak egy mesét? [bzzzzt] gyerekek, mondjak egy mesét?..
jó reggelt
öreg motor rakjál bele 20w 50 ásványit
Ezzek az igazi piloták Rossi is beszélt roluk és nagy elismeréssel volt roluk. Nekem lenne kedvem kiprobálni csak nagy valoszínűséggel pénz híányában sosem leszak ott rajta.
a motor hangja meg ezzel a dobbal: egyik sörözőben dolgozó ismim a váciról nyíló utcában aszonta, hogy beleremegtek a házak
baszod, hogy én milyeneket fogok menni a motorral, ha már nem lesz jégnecces az út... jééézusom. áprilistól úgyis kapok rendes fizut, sztem első dolgom lesz a blokkoló mindenszarság felszerelése és a legjobb az jjeli munkavégzésben, hogy tied a város.
nem kell, mert ugyanazt kapja mint az újságnál minden sportmotor, 10w40 és kész
Pontosan 24 oráig élvezd
Háhá Boldog CSŐVI NAPOT!