Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Személyesen nem. Egyébként igen.
megnyugtató. Ismered?
Gondoltam. Véle én is javíttatnék.
Gyöngyösi
akkor viszont azt jan. magasságába illene. Ennek a srácnak (na jó, hát annyira srác mint Te. Kb. egyidősek vagytok) tavasszal 10-15 motor áll az udvarán. Nála láttam olyan GW-t mint a Tied
Milyen Pisti?
Ha spórolni akar akkor kikapja a blokkot, bevágja a csomitartóba és elviszi hozzá.
Asztalon szétszedve-összerakva megvan kb 3 óra alatt. Ha nem hiéna a srác és minden simán megy akkor (szerintem) megvan egy huszasból az egész. (kb 6e a tömítés)
Télleg ígértem. Kész van (naggyából) holnap csinálok képeket. (most már sötét van)
igen. anno magam is meglepődtem. 100-hoz erősen közeli összeget vártam, és 50-hez közeli összeget kaptam.
na mondjuk egy blokk csere, meg egy karbi szét-össze azért 5-6 óránál gondolom nem több (nem értek hozzá ), nameg ebbe benne az olaj és szűrő.
Mákom van Pistivel.
Neki is Pisti csinálta. [/L]
Azt írták ha meg van feszegetve kicsit akkor vetemedik a hőterheléstől és ütni kezd. Na most 70ezret kiadni így? (még többet meg ugye?)
Én nézegettem mikor nekem kellett de nem mertem megvenni mert hullámos tárcsáim már voltak, ezért vettem bontottan 15-ért egy párat, megfenyegetve a gyereket hogy visszajövök és fejbeb@szom vele ha nem lesz jó.
aha aprilia ducati bimota yamaha 320 ua
Full ugyanaz?
Ádám, ha nem újat vennél...
ne tárcsát keress, hanem komplett kereket
sokan nem is sejtik, hogy heroin árban van egy tárcsa, és adja a kerékkel...
Én azt javasoltam neki hogy kérdezze meg az emberedet hogy mennyiért csinálná meg csak a cserét. Annak idején valami nemkomoly összeget írtál hogy mennyit fizettél.
Már kérdezni akartam, de nem úgy alakultak a dolgok..
a házikó kialakult? festésetek, felújításotok volt. Képek esetleg?
hát mi gond lehet minősített acélból van, én nem olvastam róla rosszat. Mondjuk egy Sanyifélének jó lehet de nekem is egy lucas szett játszana az tuti.
naja
eccerű
Meg a helyére teszi a vezérlést. Egyszerű ez.
Tudom hogy van Cseh tárcsa harmincvalamennyiért de nem sok pénz ez egy próbáért? (aszondják szívás)
A Lucas meg nem annyi.
elvileg neki kezdeni Ő is neki tud. a hengerfejet Ő is le tudja venni, és megnézni a tömítés-e a gond. (ahhoz nem kell spec szerszám)
Ha tömítés, akkor rendel egyet. Ha megjött, szerez egy nyomaték kulcsot (csak neked van szerintem az egész társaságban ) , és felrakja a h.fejet.
tavasszal meg kiderül.
De, az öccázas tényleg nem drága.
tessék NYOMI

(kapja be a fogskerék )
A féktárcsával rábaszol mert újonnan qrvadrága. 70e környéke a gyári, 39-ért volt utángyártott valamilyen a Biker World-ben de általában olyan 45-50e körül vannak. (igen, darabja )
Bontottan meg áll jaszi szlogenje.
nézd meg nagyvason.
olyan nincs

csörgesd meg pár cimbidet aki apriliát bont pesten és környékén, talán lesz 50-ért párban