Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönjük viszont kívánjuk.
téged imád beszélsz vele biztos megrajzolja. De majd februártól mert január végig kemény vizsgaidőszak nála.
Ábrus boldog karit neked,és az FZR-es kollegáknak!
Enyhítő körülmény.
komolyan? akkor ha szeretnék valami egyedi tetkót szólhatok neki h tervezze meg?
képzeld hogy mennyire egyre jár a csajok agya az enyém is lefesti a bélát. Ugyanis az én asszonykám profi tetkós festő rajzoló
ügyes csaj!
280-300 fenyő? minek neked annyi? amúgy
Megkaptam a drágámtól az ajándékomat. Rajzolt nekem...
Az enyém sajnos az időjárás áldozata lett. A nyáron egy nagyobbacska viharban az 5 méteres fenyőt megkapta a szél, és a gravitációnak engedelmeskedve csúnyán megdőlt.
Na most, feladtam az utolsó kenetet neki, és kivágtam. A tetejéből karácsonyfa lett, míg néhány ágat kiviszünk a temetőre holnap. feldíszítve felkerül bátyám sírjára. A maradó darabok a kazánba mennek.
Megyek az asszonyért.
Mert az udvaron valóban van kb: 280-300 fenyőnk de azok többsége már nem férne be a szobába és egyébként sem vágnám ki egyiket sem.
A karácsonyfánknak meg sosem volt gyökere.
(tavaly karácsonykor jöttek hogy gyönyörűek a fenyőink,nem adunk el párat? Elég csúnyán nézhettem mert levették hogy nem )
Rendőrautó szirénázva suhan az éjben,jézuskát üldözik gyorshajtásér éppen. Jézuska szánját spéci motor hajtja, így hogy érné útól egy szakadt Opel astra! :)
Melyikre gondolsz?
bakker nem is kell innom hogy jó kedvem legyen elég titeket olvasnom és sírok
Na jó éjszakát mindenkinek én aszem elteszem magam holnapra
mert, a Tiéd az úgy termett, hogy nem volt földben a gyökere?
És a kivágott fáért pedig:
Visszaküldök mindent ami tőle van.
nem is adom. Épp aranyosan díszíti a fát, amit magam vágtam ki ma d.u.
Igazábol azért jó 3 asszony a háznál mert egyik főz ,mos,takarit, a másik dolgozik ,hogy azé pénz is legyen a harmadik meg kell az ágyba .Persze ha akar a másik kettö akor beszálhat a harmadik munkájába
Nem kell,tartsd meg.
óránkét 2700 kikapcsolást indít el.
Nézzem én is az Eurosportot királyos