Az enyém sajnos az időjárás áldozata lett. A nyáron egy nagyobbacska viharban az 5 méteres fenyőt megkapta a szél, és a gravitációnak engedelmeskedve csúnyán megdőlt.
Na most, feladtam az utolsó kenetet neki, és kivágtam. A tetejéből karácsonyfa lett, míg néhány ágat kiviszünk a temetőre holnap. feldíszítve felkerül bátyám sírjára. A maradó darabok a kazánba mennek.
Mert az udvaron valóban van kb: 280-300 fenyőnk de azok többsége már nem férne be a szobába és egyébként sem vágnám ki egyiket sem.
A karácsonyfánknak meg sosem volt gyökere.
(tavaly karácsonykor jöttek hogy gyönyörűek a fenyőink,nem adunk el párat? Elég csúnyán nézhettem mert levették hogy nem )
Rendőrautó szirénázva suhan az éjben,jézuskát üldözik gyorshajtásér éppen. Jézuska szánját spéci motor hajtja, így hogy érné útól egy szakadt Opel astra! :)
Igazábol azért jó 3 asszony a háznál mert egyik főz ,mos,takarit, a másik dolgozik ,hogy azé pénz is legyen a harmadik meg kell az ágyba .Persze ha akar a másik kettö akor beszálhat a harmadik munkájába
Na most, feladtam az utolsó kenetet neki, és kivágtam. A tetejéből karácsonyfa lett, míg néhány ágat kiviszünk a temetőre holnap. feldíszítve felkerül bátyám sírjára. A maradó darabok a kazánba mennek.
A karácsonyfánknak meg sosem volt gyökere.
(tavaly karácsonykor jöttek hogy gyönyörűek a fenyőink,nem adunk el párat? Elég csúnyán nézhettem mert levették hogy nem