Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel én használni tudom de szerelni nem nagyon ezért csak meg kell kérdeznem valakit. Tudom hogy van olyan is aki hülyeséget mond.
ahány szerelő annyi vélemény
(egyik kutya másik eb)
Szeva
Egyébként Gábor vagyok és szia mindenki!
Nem tudtam hogy ez ilyen kényes dolog.
A motort Győrben vettem és jó volt a kettese.Jó gép csak már elég öreg.
Nyugi nem rád
Sziasztok!
Remélem Ábrus nem rám gondoltál?
Szó sincs erről. De ez az olaj probléma mindenkinek a szívűgye. Itt nincs olyan aki nem menne ellen a többieknek. Nekem is van kedvenc, másnak is stb.... Mindenki védi a sajátját. Ez kb ha mindenki vérre menőre veszi 3 napig ad enni a többieknek. Nem basztatni akarlak, de ez olyan mint a vallás, vagy a segglyuk. Mindenkinek saját van Bőven szeretettel látunk mint FZR-es, sőt gyanús hogy a vasat Kabáról vetted és dobálta a 2-est. remélem nyertem
Jó,nem ismerek itt senkit de néha szoktam olvasni ezt a fórumot. Csak láttam hogy kérdezték itt az olajat és elmondtam a véleményem mert azt hittem hogy lehet de látom hiába van fzr-em ide nem lehet írni akárkinek.
Akkor bocs hogy szóltam.
A különbség csak annyi, amit mondtam. Itt a csapat 70%-a otthon szerel, általában a maradék 30%-ék gépeit(Ábrus). El kell hinni amit mond mert nem igazán szokott tippelgetni. Van olyan is aki motoros újságba publikál és ő is elfogadja a többiek szignifikáns véleményét. Neked nem kell. De hangoztatni se a sajátot. Ez van ezt kell szeretni
Tényleg mentem.
Akkor jó.
Nem tudom hogy kire gondolsz.
Gsxr1100am volt tavaszig. (fehér-kék)
Akkor vettem az fzr-t.
Nem osztom az észt csak elmondtam hogy mit mondott az aki csinálja a motorom. És nem bántottam senkit sem szerintem. Ha valakit igen akkor bocs.
Szép és érdekes fényezéssel mint a Janinak?
Nem vagyok egyik sem. Megyek Goldwing blokkot csinálni. (véletlenül nem piros FZ 750-esed volt/van az FZR előtt? )
Hát itt mindeni legalább 3 -4 éve fzr-rel rohangál. Van aki még szereli is őket. Van olyan aki még másokét is szereli. Sőőőőőt tapasztalata is van benne. Igaz nem tanulta, de amit tud azt zsigerből tudja. Te is azok közé tartozik aki nem ismeri a fórum közösségét, de az észt azt tudja osztani, és miután meghallgattak, elmondták a tapasztalati véleményüket, az meg nem tetszik. Nem kell beleszólni osztán jóvan. Én se szólok bele sokmindenbe de a véleményeket tiszteletbe tartom és megfogadom, mert tanácsot tudnak adni, csak észt nem
Nem hanem szerelő és volt versenyző. Te is az vagy?
A szerelőd olajgyártó?
Tegyél bele amit szeretnél. Ez egy örök vita,én spec maradok a gyári minősítésű olajnál.
a castrol állítólag hamis amit venni lehet. Nekem repsol van benne.
Tegnap visszavittem a Vikéket Bp-re. Basszus! Ma reggel lemegyek a garázsba,hát látom fehérlik a sótol a kocsi. Elvittem megfüröszteni,kiverettem a dobokat,kiporszívóztam. Most csinike lett. Vissza a garázsba alukálni. Ennek már nem való az ilyen idő. Pedig nem is esett semmi,csak ami olvadt azt verte rá a többi kocsi.