Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem értem mi gond volt ezzel a fejidomal?
Bemutatnék egy régi ismerőst nektek.
Egy fokkal jobb.
Lányom által eltekergetett (általam csak utólag észrevett) telefonnal, kevés lámpafénynél
Na, de itt neked egy jobb kép:
Kollégám keményen nyomta az éjszakás műszakot.
Elég szar kép.
Vazze, télleg mozog a fal...
kéccáznegyven köbméter?
oszt amii? téliganyé? Az egy pár hektárra elég.
Csiszold meg az oxidot , lopj az asszonytó veresss körömlakkot, pótold ki.
Az ingyennél nincs olcsóbb.
Sokszor jobb se.
na szasztok. volt itt a srác, persze nem indult be a kicsi. toltam, indítgattam, löktem, húztam, minden, de csak nem. beröffen és amíg tolom addig megyeget, de amint megáll a motor is megáll, nulla alapjárat kb. gyertyát megnéztem, az jó, ac nyomja a benzint, karbik tiszták. egyszerűen nem indul be....3 órán keresztül álltam az esőben és a hidegben de nem. Még az indító gombom is eltört úgyhogy most azzal se tudom mi legyen
Mindenütt mlas vagyok, kivéve az index politikai fórumjait. Ott volt már vagy 20 nevem, mert szinte minden hónapban kitiltanak valamiért.
Ezt az alját külön le lehet venni, valami kenőcsöt csak tucc, ami jó rá... itt a szélén pergett le
Hirtelen azt hittem hogy azt a részét akarod lefesteni ami alá tüzet fogsz gyújtani.
De ez biztos nem így van
Házilag? Tuti semmi esély nincs rá h jó legyen,és végleges.
Csiszold le az összes zománcot
Igen. Egy 2009 es ruhás oldalon olvastam mlacit (hozzászólást) aki 250 -es bandit boldog tulaja volt akkor.
Ezek szerint nem te vagy
elqrtam. az LVfőző az KVfőző.
Ja, kérdés: a LVfőzőm alja aluöntvény, és lejött róla a festék (ahol vizet kap) Elég csúnya a felület, mit kell vele csinányi, hogy megen piros legyen? Szép zománcos. Mi marad meg rajta, és hogy kell előkészíteni?
nekem szósz? Nekem nem volt soha, csak, amit felsoroltam.
mlacinak volt banditja is?
lehet direkt keresem a bajt

Igyatok valami
Az egyikőtök mézet, a másikőőőőtök meg sört
Ez jó szöveg, megjegyzem.
Rosszul látod ezt. Vese, máj, szív, hasnyálmirigy - ezekre mindre szüksége lehet valakinek.