Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennek annyi.
megnézzük.
nem tudom nem néztem még h égve marad-e. de az biztos hogy a tompított gyenge.refivel már jó de akkor meg villogtatnak!
nem csak gagyi kínai 400 ft lámpa megadta magát 1.5év után, nem fogok 400ft ot kidobálni 2évente izzóra
hány embernek van kocka polski lámpája? 2kör trapéz ennyi meg lacinak nagykör de az mindegy.
Mé nem világít rendesen? rakjá rá kispolcki lámpát!
osram nightbreaker plus azt veszek nagyon jó nézz utána.
ábrus!

ugye hogy gyári az első lámpa a motoromban? te láttad.

nem kispolski lámpa van benne.
Gyári a lámpa .
Hát nem tudom. Sztem a vizes út elnyeli a fényt. Egyébként az Omega tompitott fénye sem valami hű de nagyon! De a távolságit rárakom,akkor már jó. A tompitott fény is égve marad,és együtt világít a 4 lámpa. Így már jobb. A Tiéd nem ilyen?
mert az belpiacos volt. ha eredeti 2kör 1000lenne neked akkor neked is az lenne h4 h1. De mivel az előző tulajnak nem volt píze otthonról guberállt egy kispolák lámpát és csúnyán elrontotta a frézikédet.
én most akarok a vectrába valami xenon hatásút venni.elég gyér a tompítottja. a kolléga múltkor vett valami 3000volt a kettő és azt mondja sokkal jobb lett.meg a vizes út sem nyeli el úgy a fényét.
A 250-esembe(nem kispolach,hanem duola körlámpa) valami Japán izzó volt,kinti szabvány,és 3000ft/db.
Nem kispolcki lámpa!
mert? H4-H1 és ledsor. kispolski lámpába nem az való?
A Tiédbe h4 -es izzó van?
havonta mindig egy kicsit rárakjuk a töltőre de mondjuk a hideg garázsba van tárolva.most beraktam a kazán házba majd meglátjuk.
Teljesen feltöltött állapotban kell az akksit meleg helyen tárolni,és időnként rá is kell tölteni. Sztem nem volt feltöltve rendesen. Nem lesz azzal semmi gond tavasszal.
itt mindenkinek az van! hiszen mindenki FZR-t használ!ja meg egy Kawát!
Sziasztok!
Több, mint 3 millió autót gyártanak évente, ez a darabszám kb. a termelés 0.03 százaléka Sztem tovább tartott az 1000 elázottat a trélerre felrakni és bezúzni, mint ennyit legyártani.
Nem kis veszteség, de bízzunk benne, hogy kiheverik

Az igazi veszteség az, amit nem tudtak legyártani, az ennek sokxorosa.
én is ott de ami az enyémbe kell az nem volt akcióba.akkor meg várok tavaszig.de lehet nem is kell mert tegnap egész nap töltőn volt és vette is rendesen.majd a tavasszal kiderül.
megadta magát a H4es izzó de úgy hogy púposra olvasztotta az üveget.