Hát nem tudom. Sztem a vizes út elnyeli a fényt. Egyébként az Omega tompitott fénye sem valami hű de nagyon! De a távolságit rárakom,akkor már jó. A tompitott fény is égve marad,és együtt világít a 4 lámpa. Így már jobb. A Tiéd nem ilyen?
mert az belpiacos volt. ha eredeti 2kör 1000lenne neked akkor neked is az lenne h4 h1. De mivel az előző tulajnak nem volt píze otthonról guberállt egy kispolák lámpát és csúnyán elrontotta a frézikédet.
én most akarok a vectrába valami xenon hatásút venni.elég gyér a tompítottja. a kolléga múltkor vett valami 3000volt a kettő és azt mondja sokkal jobb lett.meg a vizes út sem nyeli el úgy a fényét.
Teljesen feltöltött állapotban kell az akksit meleg helyen tárolni,és időnként rá is kell tölteni. Sztem nem volt feltöltve rendesen. Nem lesz azzal semmi gond tavasszal.
Több, mint 3 millió autót gyártanak évente, ez a darabszám kb. a termelés 0.03 százaléka Sztem tovább tartott az 1000 elázottat a trélerre felrakni és bezúzni, mint ennyit legyártani.
Nem kis veszteség, de bízzunk benne, hogy kiheverik
Az igazi veszteség az, amit nem tudtak legyártani, az ennek sokxorosa.
én is ott de ami az enyémbe kell az nem volt akcióba.akkor meg várok tavaszig.de lehet nem is kell mert tegnap egész nap töltőn volt és vette is rendesen.majd a tavasszal kiderül.
ugye hogy gyári az első lámpa a motoromban? te láttad.
nem kispolski lámpa van benne.
Nem kis veszteség, de bízzunk benne, hogy kiheverik
Az igazi veszteség az, amit nem tudtak legyártani, az ennek sokxorosa.