Nem szeretnék beleszólni senkinek a dolgába mert semmi közöm hozzá hogy ki mit csinál de több mint 20évvel és elég sok km-rel a hátam mögött azt mondom hogy ez elég nagy állatság amit itt páran csinálnak.
Alig 0 fok feletti hőmérsékletnél, téli időszakban síkosságmentesített utakon (idén már volt felszórva) még véletlenül sem pihepuha tapadós versenygumikkal hanem azzal amilyen éppen van, 120 felett menni nem épp okos dolog.
Sem a gumik, sem a lengéscsillapítók sem úgy teszik a dolgukat mint ahogy azt kellene (azaz le van dermedve mindegyik) és ez kombinálva (most ezen ne sértődjön meg senki mert nem rosszindulatból írom ) gyakorlatlan erőgép tulajdonosként baromira balesetveszélyes.
Én is mentem párszor Frével hidegben és nekem új gumik vannak(voltak) fent de kanyarban vagy körforgalomban kicsit nagyobb gázt húzva sokszor elment a hátulja vagy csúszott meg az eleje mert + pár fokban nem melegszik fel.
Ezek az erősebb vasak nem igazán ilyen időre valók. Lehet velük menni de qrvára ésszel.
nehogy elessetek! Pupu mire való 240-nel menni ilyenkor? Nem vagy tiszta! Megaztán ha a Bélának baja lesz akkor vakarod a fej
ed. Érezd lebaszva magad.
nehogy elessetek! Pupu mire való 240-nel menni ilyenkor? Nem vagy tiszta! Megaztán ha a Bélának baja lesz akkor vakarod a fej
Alig 0 fok feletti hőmérsékletnél, téli időszakban síkosságmentesített utakon (idén már volt felszórva) még véletlenül sem pihepuha tapadós versenygumikkal hanem azzal amilyen éppen van, 120 felett menni nem épp okos dolog.
Sem a gumik, sem a lengéscsillapítók sem úgy teszik a dolgukat mint ahogy azt kellene (azaz le van dermedve mindegyik) és ez kombinálva (most ezen ne sértődjön meg senki mert nem rosszindulatból írom
Én is mentem párszor Frével hidegben és nekem új gumik vannak(voltak) fent de kanyarban vagy körforgalomban kicsit nagyobb gázt húzva sokszor elment a hátulja vagy csúszott meg az eleje mert + pár fokban nem melegszik fel.
Ezek az erősebb vasak nem igazán ilyen időre valók. Lehet velük menni de qrvára ésszel.