Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igazad van tökéletesen eggyet is értek veled.
Nem szeretnék beleszólni senkinek a dolgába mert semmi közöm hozzá hogy ki mit csinál de több mint 20évvel és elég sok km-rel a hátam mögött azt mondom hogy ez elég nagy állatság amit itt páran csinálnak.
Alig 0 fok feletti hőmérsékletnél, téli időszakban síkosságmentesített utakon (idén már volt felszórva) még véletlenül sem pihepuha tapadós versenygumikkal hanem azzal amilyen éppen van, 120 felett menni nem épp okos dolog.
Sem a gumik, sem a lengéscsillapítók sem úgy teszik a dolgukat mint ahogy azt kellene (azaz le van dermedve mindegyik) és ez kombinálva (most ezen ne sértődjön meg senki mert nem rosszindulatból írom ) gyakorlatlan erőgép tulajdonosként baromira balesetveszélyes.
Én is mentem párszor Frével hidegben és nekem új gumik vannak(voltak) fent de kanyarban vagy körforgalomban kicsit nagyobb gázt húzva sokszor elment a hátulja vagy csúszott meg az eleje mert + pár fokban nem melegszik fel.
Ezek az erősebb vasak nem igazán ilyen időre valók. Lehet velük menni de qrvára ésszel.
Csak szavakkal
240km/h M3autópálya befelé. A takony a pofámra fagyott.
De mi 240 köbméter?
Sanyikám köszönöm hogy lebasztál. Nincs senkivel semmi bajom de nem érdekel nem izgat semmi.
nehogy elessetek! Pupu mire való 240-nel menni ilyenkor? Nem vagy tiszta! Megaztán ha a Bélának baja lesz akkor vakarod a fej
ed. Érezd lebaszva magad.
nehogy elessetek! Pupu mire való 240-nel menni ilyenkor? Nem vagy tiszta! Megaztán ha a Bélának baja lesz akkor vakarod a fej
ed. Érezd lebaszva magad.
Ezen a képen olyan,mintha bikáznád Ádi motorját!
Kell fékbetét, előre, hátra.
Meg ne fázzatok! Sál, sapka legyen!
azt hittem nehezebb lesz megszokni a csutkát de nem.
húzzá bele belémfagy a szar
Kérem feltétlenül a westelesre küldje.
akkor elveszett az éterben.
ej de jó hangoskodni az alagútba
Na megyek mert igy nem juttok sehová l ti meg csak lopjátok a napot tovább
Beszart az Öreg
Ment volna csak nem merte húzni neki. Inkább a túratempót választotta.