Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na azt kipróbálnám én is jó kis fiatal nővérkék
Há ,hogy ne zavard őket azé nem jó a csengő
ja
de az sem ,hogy " fal mellett szarni vagy szar mellett falni"
Faszt! Rád sem nyitják az ajtót! Még a csengő sem volt jó,amikor bent voltam.
Milyen szar lesz igy aludni mi? Egész éjjel arra gondolni ,hogy mi van a gépedel meg van e még egészben
Hát ha nem fáj semmi. De nekem nem kicsit fájt.Sőt még most is időnként.
Nem tudsz járni,csövek lógnak ki,és üvegeket vonszolsz magad után amibe a rityó folyik.
csak nem az örömtől hanem a fájdalomtól! tudod nem mindegy, hogy vidd ki a bilit, vagy idd ki...
Ja kihagytam szép nővéreket nézzegetni , és nagyokat nyögni
ebből jól nem jössz ki!
Hűha! Készülnöm kell a következő talira.
Magamhoz láncolom a Frézit.
Nem jó.
Elhúznak ággyal együtt.
titokba akartam
Sanyikám azért vannak elönyei is sokat lehet olvasni ,netezni,motorosujságokat nézegetni, nagyokat aludni stb.
egy közeli ismerősöm mondta tegnap hogy 1x mindent ki kell próbálni.
Jó ez így Pestám! Tudom,hogy nagyon ügyes vagy,hisz látszik a gépeden is gyönyörű motor. Nem gondolnám hogy sírva fakadnák,max akkor,ha hallanám hogy mit mész vele.
Tudok jobbat A legközelebbi talikor Mikor mindenki elfekszik Pupuval reggelre kicseréljük a lámpádat Na na?
Pistám milyen erő? El van lustúlva az a motor majd ellopom és megtépem az biztos.
Nem így van az! Ltszik,hogy mostanság nem feküdtél bent. A fene eszi meg az embert,pláne ha magatehetetlen vagy. Utálod,hogy így látnak téged,sszégyenled magad,hogy még a segged is más töli meg.
Pupukám ne kerülj ebbe a helyzetbe. Én sajna voltam nem kevés ideig.
Odadnád Sanyí egy hétre ugy átfaragnánk ,hogy sírval fakadnál
Nyári gané?
Erőttől duzzad az igen csak nem az elsö lámpa Nagyon jó kis gép Sanyííí de az az eslö jámpa nékem se jön bé
áá csúnyább a lengyel változat a kínainál.
jó hát tényleg érdekes koncepció de azért tetszik!
az komposztálódik.