Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár
Na kimegyek megnézzem indul e az ennyém is
Az képen öreg már nem biztos ,hogy él
Pupu!
Tök jó a motorod! És hogy ilyen is maradjon,vigyázz rá.
Ez így van.
Nekem két gyökérkefe lógott a vizesblokkban a nevemmel megcímezve.
Volt részem benne rendesen.
Nézd csak! Voltunk sátorozni a Bakonyban.
Értelek ! Engem már az érdekel ,hogy legalább munkánk legyen mert ha van munka akkor csak jut is meg marad is erre arra
Én csellot csak Tapolcán adtam azon kívül sose sehol és Wc-t sem pucoltam Kiváltságos voltam De azért azt szeretem ,hogy minden hajnalban 4 kor fel kellett kelnem és kibalagni az egyik földalatti bunkerbe és berádiozni , hogy semi támadás nem ért bennünket kb tartott 5 percig csak akkor nem kelett ha nem voltam kint .Mivel ott kintNon Stop ügyelett volt
Pestám sok jó nem. Egy biztos. Mi már nem megyünk innen sehová. Túl késő,és az újrakezdés már nem menne.
Én bedobtam a Liaz alá,és addig tapostattam vele,amíg olyan nem lett mint a sportcipő.
Nme tudom mi lesz itt de csak a hirtelen ismerösi körömböl kb 10-12 en kint vannak
Hát igen. Mi is adtuk a csellót. (konyhaszolgálat) Mi voltunk az automata krumplipucoló szeletelő gépek.
Gondolom ebben nekünk is részünk volt.
Taszáron azzal inditottak ,hogy körbesétáltuk a repteret azzal nem is lett volna baj csak uj Bakancsom volt tudod milyen jó a z mig be nem törik
Tényleg nagyon jó a harcsa. Még életemben nem ettem. És ahogy Anikó elkészíti,hát az aztán....
Nagyon ügyes, mindíg meglepnek bennünket ilyen finomságokkal.
Sajna szeptember óta nem találkoztunk velük,mert az osztákoknál dolgoznak,és nemsokára ott is fognak élni.
Nándi barátom kézműves iparművész,és csoda dolgai vannak.
A kaja az visszont ehetettlen volt . Meg a higéniával voltak elégé nagy bajok bent sosem ettem
De nekem faintos volt mert Tapolcán is voltam onnan Taszárra ott a kaja az nagyon durván jó volt (Az amcsik miatt) Aztán Onnént Budaőrs
Ja. A kantin is ott volt,mellette a ti szintetek. De a Kram külön cég volt,oda mi nem mehettünk be.
Vannaak képek majd egyik este megprobálom beszkenelni ha sikerül mutittom
A harcsa az jöhetett volna
Te Sanyí a legkomolyabban mondom nem emlékszek név szerint Kapu utáni 2 dik nagy épület volt a mienk. De én mondom szinte semmit nem töltöttem bent.
Az nem baj,ha nem működöt,így legalább nem csinálhatott volna senki bajt vele.