Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elméletileg 90-es
Nagyon csúnya szilveszter volt. . még mindíg nem feküdtdem le. Most tartok hazafelé.
Sanyikám te csak ne sportdobozzál a tied úgy szép ahogy van. Meg nálad nincs is értelme.
Főtengelyen a hézagot a két végén mértem ahol le lehet venni a két zárófedelet,mert nem tetszett ahogy állnak a csapágyak(képen)és simán bement a 0,1 hézagmérő
Nem igen volt még ez a blokk bontva,de ahogy elnézem nem is foglalkoztak vele.A 2, képen pedig az olajszivattyú vége látható,a vízpumpával jött ki,még szerencse,mert ha beesik a blokkba akkor nem is veszem észre hogy el van törve
Én el nem vágnám. Majd ha lesz sok pízem,akkor veszek egy leömlőt,és azt vágom szét az új spordobomhoz(ami persze még nincs,és ez a qrva távoli jövő.Szinte futurisztikus álom)
Rajta hagytam az Omegán a belső világítást 3 napja. Sztetek? Ilyen hülyét mint én.
Ezt magamnak küldöm.
Az enyémen még egyben van az egész rendszer. Alul van a kondenzvíznek egy furat,múltkor amikor elindítottam jó nagy tócsa lett alatta.
Nem egészen, az kardános, ha jó tudom
Ez Yamaha TR1-es
Virago blokk, vagy mi?
Már néztem, köszi! Jó ár érdemes lenne megvenni, tőle vettem a kis BMW-t. (Ugyanilyet)
Eztet nézted? BMW
mi van mi
Most mennem kell melóba, majd este leírom a többit de ne nagyon kapkodj az összerakással mert a főtengely csapágyhézaga gyárilag 0,020-0,044 mm.
Ha bemegy a 0,1-es hézagmérő akkor az neked nagyon rossz hír.
Csúnyán néz ki az a szivattyú.Hézaghoz igazándiból Ábrus ért,Szívónál 0.1-0.2mm,kipufnál 0.2-0.3-mm emlékszem,most kérdés ez jó-e ezreshez?Azt nem értem hol mértél hézagot a főtengely csapágyon,mert azok félköríves perselyek?
Milyen évjárat a tied?
akkor ezek szerint az enyémen is már volt dobcsere?
Hol fröcsköl? Mert a legalsó ponton van egy pici lik ahol a kondenzvizet köpdösi.
Enyémen is cserélgették régebben azért van elfűrészelve.
hát akkor az lehet.
de a fényképeid alapján neked is van toldva a lábtartónál.
Nekem szó szerint fröcsköl szivatón. mondom én h sokat kap.
Gáz.
nekem a lábtartónál van toldás szerintem ott szét tudom szedni.és akkor csak a dob és a toldás közti szakaszt kéne legyártani savállóból!
Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek!
Szelephézag állításnak indult ,de ....
Ábrus ha leszel lenne pár kérdésem,vagy aki tud válaszolni
1:mivel nem volt szelephézag a szívószelepeknél(már nem is zártak),a beállításkor kalkuláljak hozzá pár századot?0,188-0,185 lapkák vannak benne
2:A vezérlésnél a veztengelyeken van jelölés,mikor jelre állítod a főtengelyt mert nem találtam(én erre állítottam I-I a főtengelyt)?
3:a főtengely és a csapágy közé simán bement a 0,1-es hézagmérő,mennyi a tűrés,meg jól látszik hogy nincs síkba a kettő,kicsit ki van fordulva
Sajnos a szerviz könyvekben nem találtam meg a tűréseket,ha tudtok jó linket 1991-es Exuphoz jöhet
Előre is köszi a válaszokat
Szerintem csak ráteszed. Bár lehet el kell fűrészelni, mert úgy rémlik az enyémen pl. egyben van a könyökökkel...azaz volt.