Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát nem azért mert jó erős hanem nincs minta a gumin bakker
Vicc ez a motor egyébként... A rákóczin délben 100nál úgy elforgatta a hátulját
Nem 700ér vetted mint én. :D
mindenhogyan próbáltam. 2.5 km-t toltam bele
Szivatóval próbáltad vagy nélküle?
inkább mondd meg, hogy mi a rák van a kicsivel, mert szétbasz az idege tőle
Akkor az is rossz ha hangja nincs is, akkor is látni, ha a motor meghúzza a bowdeneket
Nekem nem zümmög mint a kicsin...
Amikor gyújtást adsz rá, akkor csinál egy tesztet (ezt hallani is lehet, nyit és zár a szelep. Alap helyzetbe kicsit nyitva kell lennie, fordulatra onnan nyit tovább HA jó.

asszem
üdv fzr fórum!lenne egy kérdésem, haverom küzd egy 91'.es FZR 1000-el ami indul és műxik, de 1-es fokozatban kb 4000-es fordulatnál letorpan, nem forog tovább csak dadog.karburátor és gyújtás már cserélve lett rajta, az AC pumpa jó, szelepek és vezérlés oda van állítva ahová kell, egyedül az exup szelep beállítása működése nem tisztázott ezen a motoron. van kép a szelepről és a vezérlő motorról, segítség kellene hogy mi a gyári alaphelyzet és a működés leírása. pl:a gyújtás ráadásakor ellenőrzi-e magát a szelep mint pl a DT-n, és mikor hogy működik.
mert nem akarja hogy eladd. Érzékeny kis dögök ezek.
szasztok BUÉK

valakinek valami ötlete esetleg nem lett az elmúlt 2 napba, hogy mijafaszért nem indul a kicsi?
dokkolóba.
adtam neki 3nike gumist meg 3 állast. És az volt a szép az egészbe hogy tök egyedül voltam haverok mentek tovább
így járt.ki mint vet úgy arat.ha én valakit lehányok attól én elnézést kérek nem beugatok még neki.
legalább gumival raktad meg?
istenemre nem akartam bántani de beugatott hogy miért nem léptem félre.
ne is mond hívott haver hogy a budiba ha hányok akkor a csésze fölé hajoljak legközelebb ne játszak szökőkutast. Ez még tavaly volt 9kor. Idén megvolt az első boxom is. A buszon lehányták a cipőm gatyám. Leszedtem a csávót és csúnyán megraktam a körtéren.
érdekes nekem is van lyuk de én nem láttam alatta tócsát pedig 30-40percig járattam. azt mondjuk láttam hogy kifúj ott.
aha ilyen!
Tegnap pont munkába érve lett q gépben 55555km!
mizu picim hogy van a gyomor?
Akkor neked darabokban van.
az igen!
szevasz béjbi