Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én akko is az elsö képből kérnék a jővőévben is
én egy jobb állapotú kétütemű Wartburgra is simán.
Na nemsokára indulunk
Boldog, motoros időben és olcsó benzinben gazdag, balesetmentes új évet kívánok nektek !
Remélem a másik kép pedig a köv. évet, és annak anyagi pozitívumait vetíti elő mindnyájunknak.
Lecserélsz egy m3-ra. Ribanc.
sajnos nem olyan nap Sanyikám
Dobálják a petárdát,szegény kutya az íróasztal alatt lapít,és remeg mint a kocsonya.
Hé Pupu! Ne lógasd az orrod! Ez is csak egy olyan nap mint a többi.

Én itthon leszek,és meg se próbálom megvárni az éjfélt. Több éve nem sikerül.
De nem is baj.
Vonz a Balcsiparti Partyk
Mán nem biztos ,hogy ithon leszek
De azért
Köszönöm gyerekek ezt az évet, azt hogy vagytok nekem jóban szarban kitartunk egymás mellett. Köszönök nektek minden támogatást lelki és azt is. Nagyon nagy megtiszteltetés hogy a barátotoknak hívhatom magam. Boldog újévet barátaim! Nélkületek nem tudom mi lenne velem.
jön értem haver bmw m3 450paci csapatunk és utána nagyon belecsapunk szerintem életem legdurvább bulija lesz
szerintem béla nélkül menyé
úúú de csúnya bulhnak nézünk elébe
Ádám bocs más program lesz nekem
Szívemből szoltam Sanyíkám..
De szépen beszéltél!
Amikor az ember találkozik azzal, aminek közelségétől az első pillanattól kezdve hevesebben kezd verni a szíve, aminek a hangja zeneszó a számára, amiért meg tudna halni, s tőle elválni akár csak egyetlen napra is kín, az az igazi szerelem... Drága motorkám én így szeretlek
Aha Szép motoros idő van de azért este nem mernék motorozni mert lefagynak az utak .
Mé leszitad rola