Gondoltam rá, de mondom, mi esélye, hogy pont 1-én 11kor ott dekkolj (telefonozni meg nem akartam, hátha alszol)... meg ott vót a zasszony is, húztunk haza, hogy a kisebb gyerek ne legyen egyedül - aztán kiderült, hogy haza se jött, barinőjénél alszik
Jó lesz az, kibírja. Nekem is jó, pedig tavasszal 1x lemerítettem 4 Volt alá mikor elkúrtam a habbal az autóm. Most hidegben is indít, pedig már 5 évesnél több.
Ma Poti munkahelye (ott szilvesztereztem tőle 1km-re) - Szentes 1:08 perc. 150 km, de üresek voltak az utak. Most keltem fel nemrég, de minek, most meg fekhetek vissza
Ábrus, ne hagyd magad! A borod tuti csak könnyű vele besokallni
Fábi, tiszta alkoholt öntenek hozzá félkészben, azért lesz olyan erős. Azért találták ki, hogy ne romoljon meg a tengeren.
Nekem a kedvencem (a Tokaji aszú mellett)
Mert ha az elején megszívja magát, utána tologathatod...Akksi fel legyen töltve, szivató nélkül egyet kettőt röffen, akkor óvatosan húzhatsz rá egy kis szivatót, félig-háromnegyedig. De lehet egyéb baja van, akkor meg mindegy mit csinálsz...
Fábi, tiszta alkoholt öntenek hozzá félkészben, azért lesz olyan erős. Azért találták ki, hogy ne romoljon meg a tengeren.
Nekem a kedvencem (a Tokaji aszú mellett)
B.U.É.K.