Basszátok meg,ezért nem veszek semmit hitelre. Akkor inkább nem kell. Abban viszont tök szerencsések vagyunk,hogy nincs lakáshitel a nyakunkban. Egyedül lakásra vennék fel hitelt ha muszáj lenne,de másra nem. Legyen inkább egy szaros rozsdaboglyám itthon,amit kétévenként foltozgatok,de ne küggyenek csekket semmire.
Cseppet felbaszódott az agyam
Nem nagyon olvasgatok el számlaleveleket,csak kihúzom a csekket és küldöm.
DE
Van már régóta 1 kis kocsihitelem.Abban a tudatban éltem eddig h ezt csak fizetgetni kell míg tart a futamidő.
Futamidő tavasszal lejár,úgyhogy gondoltam majd várom a törzskönyvet.
Erre kapok még 1,5 évre való csekket
Utána néztem a dolgoknak. Valamiért a futamidőt kitolták,pontosabban az árfolyam változások miatt.De nem ám szólni nekem is vagy valami? ? ?
Tavaly 6 dik hó óta befizetgettem 120-30 ezredest ami azt eredményezte h a 310 ezer helyett 280 lett a tartozás.
De nem ám semmi tájékoztatás vagy valami vagy mittudomén
Ha nem küldik ki egyszerre a csekkeket bukok még egy jó fél évet, mert nem veszem észre a szarakodást
Erre tegnap gondoltam egyet h csak az a legjobb befektetés ha kifizetem egybe.
Hát az összes szarházi banda nem dolgozik szombaton egy percet sem
Azé meglátszik olaszban akié volt a750 -es megadta neki ami kell . Gyári olajszűrő volt rajt mig nekünk megteszi ugye az utángyártott 1000ft -is . De a csodálkozás az akko volt mikor a gyertyákat kivettem NGK CR9EVX Platinium gyújtógyertya ilyen volt benne. Baz 4300 ft darabja
Hm én tegnap óta ezt érzem Kint van a váróban 1 vitó pár napja, azt mondták nem sürgős.Már minden megvan hozzá.Néha kinézek az ablakon, egymásra kacsintunk, azt annyi
Tudod hogyan hal meg a tűzoltó?
-Eléggyorsan
Nem nagyon olvasgatok el számlaleveleket,csak kihúzom a csekket és küldöm.
DE
Van már régóta 1 kis kocsihitelem.Abban a tudatban éltem eddig h ezt csak fizetgetni kell míg tart a futamidő.
Futamidő tavasszal lejár,úgyhogy gondoltam majd várom a törzskönyvet.
Erre kapok még 1,5 évre való csekket
Utána néztem a dolgoknak. Valamiért a futamidőt kitolták,pontosabban az árfolyam változások miatt.De nem ám szólni nekem is vagy valami? ? ?
Tavaly 6 dik hó óta befizetgettem 120-30 ezredest ami azt eredményezte h a 310 ezer helyett 280 lett a tartozás.
De nem ám semmi tájékoztatás vagy valami vagy mittudomén
Ha nem küldik ki egyszerre a csekkeket bukok még egy jó fél évet, mert nem veszem észre a szarakodást
Erre tegnap gondoltam egyet h csak az a legjobb befektetés ha kifizetem egybe.
Hát az összes szarházi banda nem dolgozik szombaton egy percet sem