Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos nem mai guma , de ha rendesen tárolták akkor szerintem ingyen van ennyi pénzért , és nem lesz vele gond .
Hát érdekes az biztos.. meglátom mit ír emailben róla aztán megosztom veletek is.
Jaszi Kenobi mester,ha kell a fesszabályzó még,jelezd mert akkor szerdán hozzákezdek,eddig nyugis volt itt benn,úgy néz ki menni fog.
Annyira régit én nem tennék rá.Amit most raktam előre,az csak 11 hónapos volt vételkor.Ha egy közel 50000-es gumit nyolcért ad,ott valami árulás van!
http://www.r17.hu/index.php?op...
majd megnézem, de alakított a vége ennek is, meg teszek fel képet róla

de most dolgoznom kellene kicsit
azaz márciusba érdekelne
mekkora 55ös? Lehet érdekelne megy müszire a motor márciusba érdekelne.
annyira nem akarok belemenni

Ráadásul amit legutóbb vettem kéményt, kicsit átbasztak vele, mert nem FZ750-re való. Sokkal nagyobb a bemenő cső rajta. Egyébként jó állapotban van, csak ebben a formában nem tudom használni.

Ez az egyébként
most voltam a gumisnál. 2005ös új gumit rakott a zx9re nincs vele gondja megy mint a mérgezett egér.
Jó Én még nem vágom ezeket. Életemben először veszek gumit.
ez zsír új ne csinálj hülyét magadból
azt hogy mikori érdemes megkérdezni, de nem hiszem hogy annyira öreg cucc lenne
Yrok neki emailt és megkérdezem mennyi idős a gumi meg mennyire kopott kemény. Árban nekem tetszik de ha szerintetek tényleg veszéyles...
ne sírjál papa kis flex és csiszolgatás.
Jónapot mindenkinek... A farokidomja engem már msot érdekel!
Hát én akkor 170 től semmiképpen nem tennék nagyobbat
yzf 42 ezres exup 42 tehát nagyobb a külsö átméröaz FZ töl de abbol le lehet venni mühelyben
Na megnéztem a felnit!4.5 széles!Most 165-ös gumi van rajta,de nem tetszik rajta a vágás!Jobb lenne,ha sima lenne!De azért nem veszek másik gumit,hogy hátha jó lesz!inkább simára csiszolom ami rajta van!
FZ750 40mm
FZR1000 42mm

ha jól mértem
szevasz szépöcsém.
Háló mindenki
átgummáztam a motrot.
Na megyek mert én meg közben bojlert pucolok.
Ha a lyukméret nem egyforma ahhoz lehet illesztőt esztergáltatni,de ha a köztes távolság nem stimmel,azt hajtással se nagyon lehet beigazítani.
Ha csak annyira egyszerü lenne gyulám