Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Megtaláltam.. és akkor ha mindnet jól tudok ebböl kell kissebbet beszerelni. Valami 138 mm rémlik.
Értem... szóval jobb lenen ha maradna a 18 as... csak arra meg nagyon kevés gumi van és az sem olcsó..de akkor keresgetek tovűbb ne mbonyolítom túl. Esetleg ha tudtok iylen gumit (160/60/18) jó árban azt megköszönném!
képem nincs most de itt van fent a kereső írd be kutyacsont, keresés ebben a topikban gomb és kiad 2oldalt az elsőnek a tetején a 2.nak a közepén van kép róla
Nincs mit. Egyébként ha szélesebb gumit teszel fel akkor szarabb lesz vele menni, hacsak nem pályán köszörülöd a lábtartót. (a tiéden gyárilag 140-es volt és azzal kezelhető igazán könnyedén)
Én is feltettem a 180-as gumit a 17-es felnivel de a 160/60-18-assal sokkal könnyebb volt irányítani Frét.
Á, dehogy...
Fiúk nem azt szokták mondani ,hogy a szőkéktől tartozkodjunk?
Pupu! Sokan mondták h téged kérdezzelek a hátcsó megemeléséről. A kutyacsontrol van valami képed? vagy azt hol találom? mert belenéztem a motorom hátúljába de én nem láttam melyik az. Totálsian kezdő vagyok ehez a motorhoz még.
2 hét szabadság után nehéz visszamenni.
Köszönöm a tanácsokat!.. nekem is van még mit tanulnom...
mindíg tanulok tőled új dolgokat.
Nekem is de én nem nyavalygok.
Még annyit hogy a 4JH-s 600-as felni és az ezres exup felni ugyan 5,5"-os de NEM egyformák! (más a fék és a középagy is)
na én megyek.holnap megkezdődik nekem is a munka.

jó éjt skacok!
A 180 túl széles a lengővillába (láncnál/fékkitámasztónál nincs elég hely)
a 170-est még lehet hogy bele lehetne szűken préselni de nagy szívás átalakítani a tengelyt és a távtartókat.
(nekem az ezresben a 600-as 5,5"-os felnije van de épp hogy elfér a 180-as gumi)
aha étem
94-95-ösben már 5,5"-os felni volt gyárilag 180-as gumival (mint jaszié)
és ehhez kellett a szélesebb lengővilla. (meg a váza is másabb)
ha 5,5 széles akkor szerintem nem az 1000be is sokat kellett faragni 20as a tengelye távtartók gyártása a lengővillát is fel tágítottam a tengely bemenjen féknyeregtartót is át kellett faragni. Nagy szopás.
Azt esetleg akkor tudod hogy mi alapján keressek 17 colos gumit?.. vagy a 180 maitt nem passzol bele?
Értem! Köszi!
A 4JH-s lengővillába igen. A tiedbe (régi) nem.
Holnap szétnézek bent.
Szép szőke hercegnő