Két kipufogó lyuk közti távolságot mérd,és ahhoz keressél leömlőt!Ha az passzol,akkor jó lesz,az íven lehet hajtani kicsit,melegítve,ha nem pont úgy hajlik.
Szerintem egyik sem Max ha átalakitáson esik át (Szerintem ) Akko má kersenki kell egy YZF 750 leömlöt az biztos hogy jó hozzá .Nekem ami van rajta kimondottan jó állapotu. Kivével a dobnak az illesztö cső része . De annak semmi köze a leömlöhöz
Az nincs is ezzen de a váz az egy 91-töl lévö exupé a telo az nem az eslö exupé ha visszont nem az akko valami másé. A H.villa meg megint nem ebbe a vázba valo . De mért cseréheték ki mikor ebben alapon 17 es afelni ?
Érdekes,az elző gépemen a Gilerán is Michelin gumik voltak,és ott is le kellett cserélnem a gumikat,pedig még ott ios volt minta bőven,de már nagyon kemények voltak.Lehet hogy a Michelin jobban hajlamos az öregedésre? .
Most cseréltem az elsőt októberben,Pistánál már rajta volt,érezhetően könnyebben tudtam a kormányt kezelni,a hátsóm is már kissé öreg,de van még rajta mintamélység 5 milli,arra meg nincs most pénzem nekem se hogy most cseréljem,egyelőre megyek vele,az asszonyt is viszem mindig,vele meg nyomhatom.
Mármint a féket!
ez pl tök jól néz ki
Nekem tíz éves gumi van hátul és tök jó ebben még volt anyag. Nem kopik.
Mármint a féket!