Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Két kipufogó lyuk közti távolságot mérd,és ahhoz keressél leömlőt!Ha az passzol,akkor jó lesz,az íven lehet hajtani kicsit,melegítve,ha nem pont úgy hajlik.
aztat hát
Ne a likát mérd hanem a külsö átméröt ahol nekipaszol a hengerfejnek
Mindjárt megmérem mekkora a lika, megnéznéd Te is?
Persze, az újabbak (talán 90-től) olyanok voltak. Nekem van egy 4=1 leömlőm, de elég vacak állapotban.
Volt FZ 4:1-be kipuffal.
Szerintem egyik sem Max ha átalakitáson esik át (Szerintem ) Akko má kersenki kell egy YZF 750 leömlöt az biztos hogy jó hozzá .Nekem ami van rajta kimondottan jó állapotu. Kivével a dobnak az illesztö cső része . De annak semmi köze a leömlöhöz
Ki kellene deríteni, hogy az FZ-re milyen leömlő megy fel az újabb típusok közül. Kellene találnom valami szép állapotút 4-1-be verziójút.

ez pl tök jól néz ki
Emrém neked minek a KTM blokk?
Ez attol függ addig hányszor leszek szerelmes
Az nincs is ezzen de a váz az egy 91-töl lévö exupé a telo az nem az eslö exupé ha visszont nem az akko valami másé. A H.villa meg megint nem ebbe a vázba valo . De mért cseréheték ki mikor ebben alapon 17 es afelni ?
Azé kell fél vagy max egy év alatt elhasználni és akkor nincs ilyen probléma
én az olajhűtőt is kerestem, nem sok eredménnyel
Jó napot az uraknak és ahölgyeknek Ez egy érdekes 1000 -res Csak nézd meg az elsö telot a hátsó villát és hozzá a vázat.
Ok. köszi. Jó reggelt.
Nekem tíz éves gumi van hátul és tök jó ebben még volt anyag. Nem kopik.
Visszautaltam a jóváírt postaköltséget. (3000+ÁFA=3750Ft)
Érdekes,az elző gépemen a Gilerán is Michelin gumik voltak,és ott is le kellett cserélnem a gumikat,pedig még ott ios volt minta bőven,de már nagyon kemények voltak.Lehet hogy a Michelin jobban hajlamos az öregedésre? .
Most cseréltem az elsőt októberben,Pistánál már rajta volt,érezhetően könnyebben tudtam a kormányt kezelni,a hátsóm is már kissé öreg,de van még rajta mintamélység 5 milli,arra meg nincs most pénzem nekem se hogy most cseréljem,egyelőre megyek vele,az asszonyt is viszem mindig,vele meg nyomhatom.
Mármint a féket!
A vezetéstechnikai hiányosságaidat ne a gumira fogjad.
Ezek szerint aki új gumit vesz, és ennyi idő alatt nem koptatja el, az kidob az ablakon pár esetén kb. 30 ezret.
Ha egyedül megyek az asszony nélkül még melegben is csak félgázzal nyomhatom a hátsó féket,mert a 160-as gumma megcsúszik ha jobban nyomom.