kb félig volt kint. Két csavar tartja a helyén, kiveszed, a rugó kinyomja teljesen és benyomod amíg lehet, közben megnézed hogy mennyire van a blokktól.
Úgy, hogy ha húzol egy kövér gázt és utána nem lehet látni 5 percig az utcában akkor azt nem fogja meggyógyítani.
Ez arra való hogyha gázadásra kicsit füstöl akkor azt lecsökkenti elfogadható mértékűre a következő olajcseréig. (meg nem szünteti)
Abból amit a múltkor írtál az derül ki hogy a te géped mechanikusan gyógyítandó.
Azt nem tudom de az tény, hogy az exup műszaki dokumentációja 12:1 sűrítési arányt és 13,8-14,7 báros sűrítési végnyomást ad meg gyári állapotban. (fizikából meg sosem voltam túl jó )
Van tipp, hogy kb mennyi olaj megy bele a 400as-ba?
Most rendelem és gondoltam rá kérdezek, de én 2literre gondoltam, ezzel nembiztos, hogy telelesz, viszont literje 3200 ft, és úgyis elszeretném majd adni...
Akkor ebből sehogysem húzom ki magam:D
Ez arra való hogyha gázadásra kicsit füstöl akkor azt lecsökkenti elfogadható mértékűre a következő olajcseréig. (meg nem szünteti)
Abból amit a múltkor írtál az derül ki hogy a te géped mechanikusan gyógyítandó.
Hopsz, bocsi
Hogyhogy?
tuti nem érne semmit?
Amásodik terméket nézzétek, stp füstölésgátló néven
2: nem olyan drága olajat kell bele venni. (2000ft környékén van belevaló)
Most rendelem és gondoltam rá kérdezek, de én 2literre gondoltam, ezzel nembiztos, hogy telelesz, viszont literje 3200 ft, és úgyis elszeretném majd adni...