Sziasztok!
Kérdésem lenne a kipugogóval kapcsoaltban!
Egyik motoros ismerősöm ajánlotta azt a megoldást hogy ha kibeleztetem a gyári kipufogómat akkor jobb hangja lesz..stb stb.
Ennek a kibelezésnek a hangosabb hangot leszámítva vannak más hatásai is? Negatív vagy pozitív?
És ha ez nem valami nyerő megoldás a jobb erőtelejsebb hang elérésére akkor tudtok esetleg ajánlani kipufogót 600 as FZR-e-re? Tapasztalatok, tippek stb?
Előre is köszönöm!
Relét a reléboltból
Ne akarj mindjárt relét venni, lehet, nem is az a baja, előbb ki kell deríteni, hol a bibi. A relé két vastag lábát csukd össze egy 10cm dróttal egy pillanatra, ha akkor teker, a relé nem ad át, de még az is lehet, hogy a meghúzató feszt nem kapja meg. Egy voltmérő vagy egy próbalámpa csodákra lehet képes avatott kezekben.
Sziasztok!
Tegnap próbáltam volna bikázni a motort, de nem aksi baja van.
Autóról sem tekerte az önindító.
Írtátok tegnap, hogy zárjam össze az önindító reléjét.
Azt hogy kell? Hátha az lesz a baja.
Azt olvastam az imént, hogy minden olajcserénél érdemes kicserélni az olajleeresztő csavaralátétet is mivel valószínűleg megvan keményedve...
Ez igaz, ha igen, akkor hol lehet ilyet beszerezni az fzrhez?
Hát igazából a szezon alatt mikor kifogyott girtelen ami bennevolt, gyorsan útközbe vettem 2l repsol-t ojat, amit linkeltem...
Mikor azis kifogyott, szintén útközben , akkor egy shell kúton vettem 2liter olajat amit ők árulnak, talán Helix, vagy mivolt a neve...
De túlsok olaj nemhinném, hogy lefog jönni belőle, mert ha megdöntöm a motort, még akkorse jelenik meg a szintjelzőnél
Kérdésem lenne a kipugogóval kapcsoaltban!
Egyik motoros ismerősöm ajánlotta azt a megoldást hogy ha kibeleztetem a gyári kipufogómat akkor jobb hangja lesz..stb stb.
Ennek a kibelezésnek a hangosabb hangot leszámítva vannak más hatásai is? Negatív vagy pozitív?
És ha ez nem valami nyerő megoldás a jobb erőtelejsebb hang elérésére akkor tudtok esetleg ajánlani kipufogót 600 as FZR-e-re? Tapasztalatok, tippek stb?
Előre is köszönöm!
Ne akarj mindjárt relét venni, lehet, nem is az a baja, előbb ki kell deríteni, hol a bibi. A relé két vastag lábát csukd össze egy 10cm dróttal egy pillanatra, ha akkor teker, a relé nem ad át, de még az is lehet, hogy a meghúzató feszt nem kapja meg. Egy voltmérő vagy egy próbalámpa csodákra lehet képes avatott kezekben.
Hol lehet relét beszerezni?
Tegnap próbáltam volna bikázni a motort, de nem aksi baja van.
Autóról sem tekerte az önindító.
Írtátok tegnap, hogy zárjam össze az önindító reléjét.
Azt hogy kell? Hátha az lesz a baja.
Ez igaz, ha igen, akkor hol lehet ilyet beszerezni az fzrhez?
Nekem a V2 henger elrendezés. link
Mikor azis kifogyott, szintén útközben
De túlsok olaj nemhinném, hogy lefog jönni belőle, mert ha megdöntöm a motort, még akkorse jelenik meg a szintjelzőnél