Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A relét csak azért szeretném kicserélni, mert tákolt van benne, aztán zavar. Persze lehet nem az a baja...
Sziasztok!
Kérdésem lenne a kipugogóval kapcsoaltban!
Egyik motoros ismerősöm ajánlotta azt a megoldást hogy ha kibeleztetem a gyári kipufogómat akkor jobb hangja lesz..stb stb.
Ennek a kibelezésnek a hangosabb hangot leszámítva vannak más hatásai is? Negatív vagy pozitív?
És ha ez nem valami nyerő megoldás a jobb erőtelejsebb hang elérésére akkor tudtok esetleg ajánlani kipufogót 600 as FZR-e-re? Tapasztalatok, tippek stb?
Előre is köszönöm!
Relét a reléboltból
Ne akarj mindjárt relét venni, lehet, nem is az a baja, előbb ki kell deríteni, hol a bibi. A relé két vastag lábát csukd össze egy 10cm dróttal egy pillanatra, ha akkor teker, a relé nem ad át, de még az is lehet, hogy a meghúzató feszt nem kapja meg. Egy voltmérő vagy egy próbalámpa csodákra lehet képes avatott kezekben.
Tudom hol van a relé, csak nekem már ilyen berhelt van benne. Nem igy néz ki.
Hol lehet relét beszerezni?
Te nagyon rákattantá ezekre az orosz oldalakra tán tucc valamit, kilépünk az ejubú, és vissza a kgstbe?
http://mc-land.no/zencart/&doc..." target="_blank">ilyesmit keress
A 9-es pozíció egy kapcsoló lenne, vagy egy csatlakozó?
Sziasztok!
Tegnap próbáltam volna bikázni a motort, de nem aksi baja van.
Autóról sem tekerte az önindító.
Írtátok tegnap, hogy zárjam össze az önindító reléjét.
Azt hogy kell? Hátha az lesz a baja.
akkor ma már nem dolgozok többet
Okés, köszi!
Mentem Hondaszerelni.
Bármelyik csapágyboltban. (de én meg szoktam kenni tömítő pasztával a menetet)
Azt olvastam az imént, hogy minden olajcserénél érdemes kicserélni az olajleeresztő csavaralátétet is mivel valószínűleg megvan keményedve...
Ez igaz, ha igen, akkor hol lehet ilyet beszerezni az fzrhez?
Teljes mértékben igazad van, de amit én linkeltem az nem twin, hanem town
na hazaértem 3úton M0nál nagy csattot láttam ájj
A TWIN kifejezésről mi jut eszedbe?
Nekem a V2 henger elrendezés. link
tavasszal azlesz, csak legyen pénz rá, mert nemhinném, hogy kis pénzből megúszom...
Ilyen állapotúba bűn olyan drága olajat beleönteni. (3,3e/L)
Ha zabálja az olajat akkor mindegy hogy mit veszel bele. (bár inkább meg kéne nézni hogy mi van vele)
Hát igazából a szezon alatt mikor kifogyott girtelen ami bennevolt, gyorsan útközbe vettem 2l repsol-t ojat, amit linkeltem...
Mikor azis kifogyott, szintén útközben , akkor egy shell kúton vettem 2liter olajat amit ők árulnak, talán Helix, vagy mivolt a neve...
De túlsok olaj nemhinném, hogy lefog jönni belőle, mert ha megdöntöm a motort, még akkorse jelenik meg a szintjelzőnél
akkor az elkerülhette a figyelmem, bocsi, köszi mégegyszer!
Tudod hogy most milyen van benne?