Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hirdetve nincs mert nem akartam eladni, ezt magamnak tettem félre tartaléknak. Ez nem egy egyszeri ajánlat volt, ha innen nem kell senkinek akkor itt lesz ez később is.
Én csak szóltam hogy van itt egy és nekem egyelőre nincs rá szükségem. (meg remélem nem is lesz)
Sírhatnékom van
Amúgy lemértem a henger magasságot és a hengerfej mélységét ,(mértem a régieket is)nem volt síkolva
pupunak van már 1éve vettem mikor magaskormányt raktam fel.
Hát, az elég jó ár.
Amennyit adsz érte,nem vacakolok szar a helyzet
Ráadásul szinte újszerűek benne a csapágyak.
Pupu akart fém fékcsöveket, de lehet hogy engem is érdekelne a dolog.

Mi pénz lenne?
Az biztos hogy nem lenne pénz érte,de úgy néz ki az idén szünetelni fog a project
Na megyek még babrálok valamit holnap karburátorozom a víz rész kész
A Zárojelben lévö igaz
Egy hajtókarcsapágy kell hozzá asszem, meg nem akarok levenni senkit mert tudom hogy nincs pénz ezekben a körökben. (tudom:kivéve mlas és ábrus )
Ábrus nem sportol ő turnérozik
Nem tudom hogy beleszámolná e e fém fékcsöveket?
Ha kellene neki
Amelyikre kell azon az van . A másikon meg simma van de azzal is fejre tudtam állni már
Nem mértem meg mert szerintem Ábrusénál nem találsz jobb áron. Ha ehez még a csapágyakat megveszed az többe kerül .
Esetleg Ábrus, Bakosi vagy valakit nem érdekel fém fékcső
Hát igen az jobb lenne mert annak megvanak ahozzávalo csapágyai is egyben. Ennyiért szinte ingyen van . Mert Ábrus rosszul mondta nem 50 a bontoban henem 70-80 min. 100 ért adják az ehez a tipushoz valo erősitettet.
Bakosi is mondá hogy van neki,de még árat ő nem mondott
Jó lenne az a főtengely Ábrustól,de az a kib.szott bank lenyúlt mint állat,
Ja persze ennyit megér
Hali!
Még nem gondoltam végig, csak a fő csapásvonalat vázoltam
ez például szerintem a hülyének is megéri
Ja hogy csak ilyen kisebb átalakitások lesznek a blokkon értem
Dehogy is, ráér a dolog csak hogy nekem is legyen egy tartalék blokkom

Majd még beszerzek egy hatos váltót is hozzá, meg egy zsír wössner dugó készletet is, Ábrustól elhozom a főtengelyet, ha nem kell Fegyának, csak még nem tudom hogy a karbit hogy cseréljem le injektorra