Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De melik?
Őnnek 1 Űzenete érkezett
Ment FB re név
Fb-t megadom neki?
ajánlatott?
Szép jó estét Uraságok!

Érdeklődnék, főleg azoktól, akik cseréltek már kormánycsapágyat FZR1000-en, hogy csak a speciális méretű csapágy volt a jó vagy van rá elfogadható más megoldás is?
Következő miatt!
A gyári méret alapján az átmérők megegyeznek a normál kúpgörgős csapággyal, csak a magasságban van eltérés.
A gyári méret: 25*47*15,4 és 30*55*18
Az SKF katalógusomban pedig ez van:
32005X, melynek a mérete: 25*47*15, itt 0,4mm hiányzik a magasságból, valamint
32006X, melynek a mérete: 30*55*17, itt pedig 1mm hiányzik a magasságból.
Szerintetek mi a megoldás?
A kónuszos kormányanyákkal, illetve a menethosszal ki lehet küszöbölni a hiányzó 1,4 mm-t, vagy alátétre van szükség, vagy a Yamaha is igyekezett olyan speciális méretet kiagyalni, hogy csakis a gyárit lehessen itt is használni?

Valamint nagyon lassan, de rajta vagyok az ügyön, hogy átalakuljon az FZR-em "segge", remélem, hogy a szezonkezdésre mindennel el fogunk készülni, mert van még mit "túlórázni"rajta.

Minden infót köszönök!
Mészi
Bazzzmeg Nem csalodtam benned
mint a hiéna a dögszagra
Kéééééééépet izibe.
lett volna novemberbe azóta nincs
Nem akarja az abaj de mért nem is értem
Széthúztam a blokkot félig,van meglepi bőven.
Hiába mértem olyan jó kompressziót gyanús a dugattyú és a henger közti hézag(még nem mértem le)olaj teknő tele fémdarabbal,ahogy elnézem váltó csere(a blokk felet még nem húztam szét),a 3-as henger hajtókar szorul ,főtengelycsapágy csere
Fogalmam sincs hogy mértem ekkora komressziót,pedig úgy néz ki nem volt bontva a blokk,de úgy érzem talán síkolva lettek a dolgok és ezért lehet benne ekkora kompresszió amúgy 3LF-el kezdődik a blokk s.szám,nem hiszem lenne külömbség a 3LE közt
Nem bírsz 2vel? nem vagy má a régi
Kőzlemény: Barátosnőm kérdi nincs e egy magányos motoros barátom mert a barátosnője egyedül van ?
Vajon nagy gond lenne, ha két különböző fajta motorolajat kevernék össze?
Konkrétan Motul 3000 20w50 2l és 1l castrol gp actevo 20w50...
Csak azért kérdem mert pont igy jönnék ki a keretből
A haverom (a kis geci, aki nyugdíjba ment 42 évesen ) kb. az autók 2/3-át tudta rendszámra, tulajra, fejből... 10en évig más dóga se volt, kint élt az uccán.
Pedig tudhatnák ,hogy te akkor vagy jozan ha iszol nem Jaszi?
Engem csak akkor szoktak a helyi vagányok megállítani, ha sokat áll kocsma előtt az autó Ki érti ezeket? Pedig ismernek, mindig van sofőröm, csak szerintem reménykednek
Talált, süllyedt
Csak bele kellett gondolni, mert a dízel így gyullad be...