Érdeklődnék, főleg azoktól, akik cseréltek már kormánycsapágyat FZR1000-en, hogy csak a speciális méretű csapágy volt a jó vagy van rá elfogadható más megoldás is?
Következő miatt!
A gyári méret alapján az átmérők megegyeznek a normál kúpgörgős csapággyal, csak a magasságban van eltérés.
A gyári méret: 25*47*15,4 és 30*55*18
Az SKF katalógusomban pedig ez van:
32005X, melynek a mérete: 25*47*15, itt 0,4mm hiányzik a magasságból, valamint
32006X, melynek a mérete: 30*55*17, itt pedig 1mm hiányzik a magasságból.
Szerintetek mi a megoldás?
A kónuszos kormányanyákkal, illetve a menethosszal ki lehet küszöbölni a hiányzó 1,4 mm-t, vagy alátétre van szükség, vagy a Yamaha is igyekezett olyan speciális méretet kiagyalni, hogy csakis a gyárit lehessen itt is használni?
Valamint nagyon lassan, de rajta vagyok az ügyön, hogy átalakuljon az FZR-em "segge", remélem, hogy a szezonkezdésre mindennel el fogunk készülni, mert van még mit "túlórázni"rajta.
Széthúztam a blokkot félig,van meglepi bőven.
Hiába mértem olyan jó kompressziót gyanús a dugattyú és a henger közti hézag(még nem mértem le)olaj teknő tele fémdarabbal,ahogy elnézem váltó csere(a blokk felet még nem húztam szét),a 3-as henger hajtókar szorul ,főtengelycsapágy csere
Fogalmam sincs hogy mértem ekkora komressziót,pedig úgy néz ki nem volt bontva a blokk,de úgy érzem talán síkolva lettek a dolgok és ezért lehet benne ekkora kompresszió amúgy 3LF-el kezdődik a blokk s.szám,nem hiszem lenne külömbség a 3LE közt
Vajon nagy gond lenne, ha két különböző fajta motorolajat kevernék össze?
Konkrétan Motul 3000 20w50 2l és 1l castrol gp actevo 20w50...
Csak azért kérdem mert pont igy jönnék ki a keretből
A haverom (a kis geci, aki nyugdíjba ment 42 évesen ) kb. az autók 2/3-át tudta rendszámra, tulajra, fejből... 10en évig más dóga se volt, kint élt az uccán.
Engem csak akkor szoktak a helyi vagányok megállítani, ha sokat áll kocsma előtt az autó Ki érti ezeket? Pedig ismernek, mindig van sofőröm, csak szerintem reménykednek
Érdeklődnék, főleg azoktól, akik cseréltek már kormánycsapágyat FZR1000-en, hogy csak a speciális méretű csapágy volt a jó vagy van rá elfogadható más megoldás is?
Következő miatt!
A gyári méret alapján az átmérők megegyeznek a normál kúpgörgős csapággyal, csak a magasságban van eltérés.
A gyári méret: 25*47*15,4 és 30*55*18
Az SKF katalógusomban pedig ez van:
32005X, melynek a mérete: 25*47*15, itt 0,4mm hiányzik a magasságból, valamint
32006X, melynek a mérete: 30*55*17, itt pedig 1mm hiányzik a magasságból.
Szerintetek mi a megoldás?
A kónuszos kormányanyákkal, illetve a menethosszal ki lehet küszöbölni a hiányzó 1,4 mm-t, vagy alátétre van szükség, vagy a Yamaha is igyekezett olyan speciális méretet kiagyalni, hogy csakis a gyárit lehessen itt is használni?
Valamint nagyon lassan, de rajta vagyok az ügyön, hogy átalakuljon az FZR-em "segge", remélem, hogy a szezonkezdésre mindennel el fogunk készülni, mert van még mit "túlórázni"rajta.
Minden infót köszönök!
Mészi
Hiába mértem olyan jó kompressziót gyanús a dugattyú és a henger közti hézag(még nem mértem le)olaj teknő tele fémdarabbal,ahogy elnézem váltó csere(a blokk felet még nem húztam szét),a 3-as henger hajtókar szorul
Fogalmam sincs hogy mértem ekkora komressziót,pedig úgy néz ki nem volt bontva a blokk,de úgy érzem talán síkolva lettek a dolgok és ezért lehet benne ekkora kompresszió amúgy 3LF-el kezdődik a blokk s.szám,nem hiszem lenne külömbség a 3LE közt
Konkrétan Motul 3000 20w50 2l és 1l castrol gp actevo 20w50...
Csak azért kérdem mert pont igy jönnék ki a keretből
Csak bele kellett gondolni, mert a dízel így gyullad be...