Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem végülis nem érint nem vagyok kezdő

De jogsi nélkül kisvárosban nem nagyon lehet megélni, mert a yardok ismernek pofára mindenkit, meg a járműveket is. Engem a Vectrával is 1x állítottak meg itthon, meg a bömbivel is, azóta se, tudják, ha látják, hogy "idevaló" járgány.
Bazz, megjött egy zseni!
187 „T” kategóriába tartozó mezőgazdasági vontató pótkocsival
Ha valamilyen közeget sűrítesz az melegedni fog.Ha melegszik,nő a nyomása.A sűrítési csúcsnyomás( gyújtás nélküli sűrítés) a kompresszió 1,36..1,38 hatványkitevővel és a beszívott levegő szorzata.Ezért fontos a benzin kompressziótűrése,mert annyira felmelegszik az összesűrített levegő,hogy a gyújtás előtt berobban.
ha 187 szerepel?
De ebben az országban senki nem tudja mit akar a másik. Mindenfajta jogsi nélkül el lehet vezetgetni éveket.
Lehet ezt egyszerűsíteni is. Ha a jogosítvány adott frissen szerzett járműkategóriája mellett szerepel a 181 kód, az biza kezdő jogsi. A jogszabály szerint be kell jegyeznie az ocsmányirodának. Ha nem szerepel akkor nem kezdő a jogsi.

Az esettel kapcsolatban mást elmondani nem tudok, és amit mondtam nem használható fel ellenem egy esetleges tanúmeghallgatás során
Na igy van amit avégére irtál Lacikám . Oszt majd perel akinek kell ha nem ugy lesz valakinél
Itt a jogszabály. Szinte biztosra veszem, hogy e szerint nem lehetne, de ha a yard elnézi... az, hogy az oktató mit mond az meg, hogy a rendőr hogy értelmez egy jogszabályt
Ugyanis az 5. § (1) deklarálja, hogy mi a kezdő jogsi.
A5. § (2) pedig szétválasztja, hogy kezdő esetén B-vel ill. A-val mit nem szabad, de szó sincs arról, és bele se magyarázható, hogy ez keresztbe számít.

Jognál nincs ilyen, de ha paraszt ésszel nézzük: ha valaki életében nem ült motoron, és vizsgáz A-ra, az kezdő, ha előtte vezetett autót, akkor nem kezdő?
Peres ügynél a bíró soxor nézi (ha nem 1értelmű a jogszabály), hogy mi volt a jogalkotó szándéka... itt bukhat a dolog.
De mindenki úgy tesz, ahogy akar.
Eladtad mert zsidó vagy
Mé nem vele együtt oszt jöhetett vona az uj asszony
Amúgy Sziasztok!
Én idén vihetem anyát, de nem a kezdő jogsi miatt, mert eladtuk a vasát!
Bekaphatod! Neked vélemény kezdő jogsiról Okoska?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Csak nem ezt szeretnéd megvenni?
Ne okoskodj, holnap hozz konvert progit is ! :)
Please
Azért szép lány mert vagy 60 kilóval könnyebb az 500-nál,viszont a teljesítmény/súlyaránya jobb nála,veled közel ugyanannyit megy végre,viszont nem fog megfájdulni a derekad 3-4 óra túrázás után.
Az 500 valójában egy csökkentett teljesítményű 600-as,ugyanannyi súllyal,csak gyengébb,viszont ugyanúgy kell kezelni mint a nagyobbat.Mikor túráztunk a Pilisben,Poti olyan lazán lehagyott a kicsivel,mintha robogóval mentem volna.
Akkor ennyi erővel egy SM jogsival is húzhatnál pótot kezdő B-vel, meg utast rögtön kezdő A-val.
Bár a faxtuggggya, ez a jog... amúgy az összes jogászt fel kék akasztani közvetlen a bankárok után.
pedig így van nem kategória függő hanem forgalom függő 2év forgalomban eltöltőtt idő számít nem kategória.
Nekem azt mondta Lajcsibátyám Siófok egyik autosiskola vezetője és egyben vizsgabiztos is ,hogy ha mán van kocsi akko vihetek személyt . Mert én is igy voltam kocsi elöbb vot. Akko hazudik lehet
Vezetési jogosultságról beszél és nem járműkategóriáról. Rendőr ismerősök és autóvezető oktatók is azt állítják mint én.
Mivel a jogszabály nem egyértelmű és nem egyértelmű a jogalkotó szándéka se, így jogalkalmazóként eldöntöd mi a jó neked.
igen, ha én jól tudom, akkor úgy vihetsz csak utast nagy A-n a jogsi megszerzésétől fogva, ha előtte volt min. 2év A1, vagy A korl. kategóriád...
Mostmár engem is összezavartatok
Most nem azé, Jaszi, de sztem nem így van.
idézve:
"5. § (1) A vezetési jogosultság első alkalommal történő megszerzésének napjától számított két évig a vezetői engedély kezdő vezetői engedélynek minősül."
Vagyis hiába van 105 éve B-d, az A-ra a "vezetési jogosultság"-ot nem szerezted meg - hanem mikor mexerezted, akkor attól 2 év.
Mindeközben UFÓt már vontathacc, mert arra megvan a 2 éved.
a vv be a rendőrruhák azok tőlünk vannak