Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2en összehozzuk!
hát épület és bútorasztalosnak tanultam de ácsolni nem tudok.de a gerendát ügyesen viszem! ja és van egy haverom aki ács!
majd megtanulom ágyamat én csimáltam egy tető gyerekjáték lehet
Te is gyüsznél ?
Elférne a szobámba Nem mostantol komoly ember lettem
Andíííííííííí
http://vateraauto.hu/hirdetes/...
Bár Ácsra lenne szükség . Mert volt hogy jó munkákat kellett lemondnai mert nincs jó megbizhato ács mostanság
Igen,nagyjából mérd már meg hogy mennyi átmérő,mert nekem 3LF000... a blokkszám,nem tudom hogy van e é különbség
Mos meek mert az asszony nem hagy békén
ő marad! én megyek. vagy én már nem is vagyok jó?
Messzi vagy mi lesz a Bettikével
Mé az is kő?
Há várjál komolyan mondom elég nagy a tolongás egyenlőre az idénre . Még avégén lehet bőviteni kell a céget . Bár most is van hogy 5-6 dolgozunk . De ez az utso években egyre kevesebbszer fordult elő
értem.
nem kell kolega?!
Hajtókarok rajta vannak?
Elöguberáljam holnap ? megnézzem hogy sérülésmentes e?
ha nincs melóm és kő ember szóljál. Kibérelek sátorhelyet a kertetekbe a balaton elég nagy kád fürödni.
Elvileg ezt is csapágyaztam volna,ha nem lett volna bemaródva ennyire
Nekem van egy főtengelyem csak nincs hozzá csapágyam me az kölöt belüle csak kérdés lenne e hozzá csapágy gyári hogy tudnéd e használni
Váltó,olajpumpa van,főtengely nincs
mindenki asziszi. :D
pedig annyira nem. (na persze ne azt a konstrukciót kérd ahol érte jönnek a zséének hetente.)
az erste 30 rongyos folyósítási díjjal dolgozik személyi kölcsönnél. + kamatok persze
a providentnél 2 kilát veszek fel, és 2,46-ot fizetek majd vissza összesen. nem vészes. persze olcsóbb is lenne, de most muszáj leszek meglépni. fontos a "gyorsaság"
Hát igen!
Ráadásul amit vettem blokkot hozzá az nagyon zsír volt,meg 2000ft volt az éves biztosítás
Ugy járok hogy avégén fellendül a piac erre felé .Nővekedő tendencia lépet fel.

volt egy olyan érzésem hogy kár eladni az FZ-t ha jó
Pistám ugy kb mikor szeretnéd az épitkezést csak ugy kb mert ha véletlenül mi csináljuk akko azzé kéne valmai sac/kb. Mert jó pár munkával jártak már nálam Tavszra és még nem beszéltünk a tavaly elmaradtakrol. Csak ugy kb mégis .