Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

basszus mire kész lesz egy jó és fiatalabb motor árába simán benne lesz.
basszus a providentel ne! az olyan mint ha a lelkedet adnád el!azok uzsorára adnak!
köszönöm az nincs.
Nem sajna vettem
fogam ok. igaz mivel begennyesedett a foggyökér, így még nincs letömve egy hét után, de nem is lesz még vagy kettőig. akkora benne a luk, megfijal benne a bagoly
anyámék kaptak tőlem kb. 5-6 mázsa hulladék fát. vagy 2 hetet nyerne vele.
végtörlesztés. egy kedves kormányunk által kiadott rendelet miatt jan. 31-re a letéti számlán kell lennie 1.43 e Ft-nak és a forint hitelt is el kell addigra intézni. A forint hitelről még kedden nem tudtak mondani semmit. folyamatban. van 950, kb. vagy 60-70 itt a szekrényben, kértünk fiz előleget amiről még mindig nincs info, az 250, meg holnap leülök egy providentes mókussal trágyalni 2 kila kamatospízrűű. egyenlőre ennyi. A szopacs, hogy márc vége és május vége között kb. 5 kilához jutok majd, de most meg full píztelenség van.
A bűnös!
Hol a vége?
Egy bulit kell csak rendezni te azé mondom
Kedden láttam a Margit körúton a zárkirálynál ki volt írva, szakképzett eladót felvesznek...
ettől féltem!
Kérdeztek !
ugye te ingyen kaptad ezt a motort?
Pisti nekem van kedvesem, jó barát vagy de nem vagy az esetem.
No komment
Fiúk s lányok akik a családhoz tartoznak Készüljetek mert buli lesz nem sokára Eddig is komoly volt mindig de ez most nagyon komoly Ez mán szerelem
ne már az 40 lityi benzin!annyit még a vectrába sem tankolok egyszerre!

Szétdobtam a blokkot,főtengelyt olcón tud valaki,vagy lehet köszörültetni(mivel nincs hozzá plusszos csapágy),esetleg SKF,vagy bármibe van csapágy?
Nősüljünk együtt
A réz alátét nyomás hatására megkeményedik. Ha felizzítod és hirtelen lehűtöd akkor vissza puhul és újra fel lehet használni.
na mivan hős szerelmer
hejó jány!
akkor a fogad már rendbe? anyudék se fáznak? tudsz vég törleszteni?
Haló fiúk lányok
Hali!
Én megnézném a keféket az önindítóban ,2-szer is így jártam hogy nem tekert és a kefék elkoptak az önindítóban
az nem gyenge!