Nem tudja mert gyárilag a főtengely oldalán látható számsor alapján lehet rendelni színkódos csapágyakat. Csapágy után a komolyabb szervizekben érdeklődhetsz de k.drága lesz.
Én komolyabb gépműhelyben próbálkoznék először bár vannak fenntartásaim az utángyártott csapággyal a 19.000-es fordulatszám miatt.
Sziasztok!
Megvan mi okozta a gondot a kis FZR-en. Leszedtem róla a hengert/hengerfejet.
Hengerfala jó állapotban van, szinte semmi kopás. Dugattyúk és gyűrűk szintén jó állapotban vannak. A gond a hajtókar csapágyaival vannak.
Mint régebben írtam, mikor levettem az olajteknőt, láttam hogy fémreszelék van a teknőben. Gondolom a vizes benzines olaj miatt nem volt megfelelő kenés és a 2-3 hengernél a csapágy teljesen elkopott/megégett, olyannyira hogy a 2. hengernél eltűnt a csapágy. Az 1-4 hengernél kicsit bemaródtak. Szerencsére a főtengely egyáltalán nem sérült meg. Következő lépésem, hogy lemérjem a főtengelyt, és vásároljak bele hajtókarcsapágy készletet, és hengerfejtömítést.
Tudja valaki a 250-es főtengelynek a hajtókar csapágy méreteit? Honnan tudok hozzá alkatrészeket venni?
Csak vigyázz mert ha ő bevisszi az okmányirodába és lejelenti hogy eladta akkor téged molesztálni kezdenek az okmányosok ,hogy ird át de elég gyorsan. (Én igy jártam mikor megvettem )annyi volt a melo hogy nem volt időm persze át akartam csak gondoltam ráér még egy kicsit. De mikor megküldték hogy hé akkor már egyből tudtam időt szakitani Amugy én ha eladok mostmár valamit mindneképpen bemegyek lejelenteni . Dobnak rá egy pecsétet azt leletezik a gépen az ő szavaikkal értve.
Kicsit megfotosoppolva jobb, jó lesz nekem mintának
Mennyi a k.drága csapágy?
Én komolyabb gépműhelyben próbálkoznék először bár vannak fenntartásaim az utángyártott csapággyal a 19.000-es fordulatszám miatt.
Megvan mi okozta a gondot a kis FZR-en. Leszedtem róla a hengert/hengerfejet.
Hengerfala jó állapotban van, szinte semmi kopás. Dugattyúk és gyűrűk szintén jó állapotban vannak. A gond a hajtókar csapágyaival vannak.
Mint régebben írtam, mikor levettem az olajteknőt, láttam hogy fémreszelék van a teknőben. Gondolom a vizes benzines olaj miatt nem volt megfelelő kenés és a 2-3 hengernél a csapágy teljesen elkopott/megégett, olyannyira hogy a 2. hengernél eltűnt a csapágy. Az 1-4 hengernél kicsit bemaródtak. Szerencsére a főtengely egyáltalán nem sérült meg. Következő lépésem, hogy lemérjem a főtengelyt, és vásároljak bele hajtókarcsapágy készletet, és hengerfejtömítést.
Tudja valaki a 250-es főtengelynek a hajtókar csapágy méreteit? Honnan tudok hozzá alkatrészeket venni?