Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem elől 2,5 bar mert 2,4 alatt csavarja a kormányt, hátul meg 2,5 egyedül és 2,9 két személlyel. (bár én mindig 2,8-2,9 bar körül tartom hátul)
Nyertünk időt, mert a féreg ráb*szott az adásvételivel, úgyhogy dátumot utólag írunk rá
lemaradtam egy 20al a 66e ről.
Ezt vele beszéld meg
13volt eddig de érzem ma rekord lesz.
De amugy Pupuban bizhék hogy ellhozzná
Megyek érte persze
Mi az hogy a bartókról 10 perc?
Hát én nemtom Pupura bízom, én nem értek hozzá
most indulok bartókról 10perc és jelentkezek megnézem alattam mennyit sülyed
Hát nem is gondoltam hogy gyorsan felszedek még egy 50kg-ot ezért
Akkor kár a kutyacsonttal elqrni a geometriát, inkább egy gyengébb rugó kell. Magam is hasonló gondban vok, mert 70 vagyok (nem éves, kiló ) és az ezres pattog alattam. Tavasszal csináltatok bele új rugót, majd látom, mit nyerek vele.
a gumiban hogy lenne ventilátor?
Jó, de akkor jössz érte mert mi Pupuval nem vihetjük, még mazsik vagyunk
Ne is foglalkozz vele legalább jobban megy a motor Én is igy vagyok ezzel 74 kg omat repiti
Guminyomásra nem lehet tanácsot adni. E/H 2/2,2-vel kezd próbálgatni (majd a nyáron, ha tapad is) Ha imbolyog, kevés, ha megcsúszik, sok.
Gumitól, vezetőtől, időjárástól függ.
De én nem értek hozzá, lehet találni a nyeten okos tanácsokat.
Hogy venti van-e benne? Hát nézz rá gyárilag van.
Hát ez a minimum ugy is lett megbeszélvel nem ? Azé várunk tavaszig . Na jó meg van más indoka is Csibikének de az titok.
Semmit nem süllyed, de lehet hogy ez annak köszönhető, hogy keményen max 50kg vagyok?
Szerintem mindenki arra álitsa be ahol jol érzi magának (de én nem értek hozzá) A gyári adatokat nézvel nem jó ugysem

Na majd elviszem talira
nem, emre nem tud ilyesmit
de arra határozottan emlékszik hogy Motorino linkelte
rajta kellene hogy legyen egy matricán valahol