Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én is jól elbaszélgettem vele

Harmadjára
Elönyök sora,csak melegen kell tartani
Tudom mondta Erika barátnőd nemrég vittem haza.
ja igen küldjed köszönöm megnézzük jó e. Vagy berakom enyémbe abból meg a 158ast átrakom a kislányba. Na ná hogy van vacsizni nem kell vinni ajándékot se kell adni feje nem fáj nem hagy el meccsre kienged. Ha akarom nem látom napokig
Kemény csaj a Zsuzsi Ma itt volt nálam, kicsit eldumcsiztunk
Mentem köszönteni a sógornöt
Írtam,olvass vissza.
Pupu guminöd is van?Zsuzsi?
ja aaz megvan, vettem 3sört benyomom és este buli lesz. Biztos ami biztos vettem defekt javítót.
hát a gumizsuzsi
nem értem
ki az a zsuzsi?
behalt a váltóm 2ese ha nagyon húzom 1es 10eből csapom 2be és szakítom ugrál mintha a fogakon ugrálna át.
Engem vagy a Zsuzsit?
Már megint felborultál?
Köszönöm szépen.
Most a blokkom jelenleg nincs ketté szedve, mert féltem attól hogy a váltó szétesik ott nekem. De most ketté fogom szedni és kiszedem belőle a főtengelyt. Legalább megnézem milyen a váltó, és hogy a nyugvó csapágyak is milyen állapotban vannak. Aztán megyek intézkedni.
remélem míg távol voltam nem nyúltátok le a csajom
hoppácska 2. jó magyar gyerek finomat eszik.
Japánul nem tudok.
Ezek a számok alapján (a főtengelyen és a házon) lehet azonosítani a csapágyhelyet (és ezáltal a csapágyhézagot) amivel a blokkot szerelték. Ehhez lehet megtalálni a csapágyhoz tartozó színkódot. (méreteket nem adnak meg)
A túlméretes csapágyakat szintén színekkel jelölik. (szóval ezzel sokra nem mész)
Hívd fel a Yakomotot vagy az Omega Motort hogy mit tudnak mondani de nem lesz egyszerű menet.

FIGYELMEZTETÉS! Ezek a képek az ezres dokumentációjából valók, KÖZEL SEM BIZTOS hogy a 250-es belpiacos gépeknél is így vannak a jelölések!
hoppácska
Hát akkó én má végképp nem értek semmit

ja nem ugy beszéltük meg .