Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi az infót...azért tetszik mert majdnem olyan a formálya mint a fz6-nak,bár volt aki azt mondta hogy szerinte nagyon hasalós...faszom,veszek komolyan pegaso-t
Annyit tudok hogy teljesen más a blokja mint az FZr 400 é. Vezérlés meg szinte minden . Egyszer volt hozzá szerencsém de csak átnézésre
Hát itt olyan senkinek sincs meg aztán nagyon szerelve sem volt még az itt forumozok közt tehát szerintem sok választ nem kapsz rá.
Lelazit az anya tengelyt ugy betekered hogy ütközön azt egy pinaszőrnyit visszatekered hogy ne feszitse a kuplungot .Azt utána rákontrázod az annnyáját. De a tengö persze ne tekeredjen.
Srácok!

Szerintetek mennyire jók az fz400ak?
Tudom hogy a fz6 jobb meg minden,de nincs rá 6-7-8száz ezrem...
Találtam nem egyet 4 kiló körül...túrázni szerintem tökéletes lenne...
Nos?
Nya itt volt Atti most ment tölem indul Pápára
Sajnos gőzöm sincs.
kuplung csúszik azon ott alul hogy kell állítani? Van a tengely rajta kontra anya, lelazít tekerget
Kész a kicsi?
köszi haver
Boldogat Pupu!

Sziasztok.
A héten már szabin vagyok, pénteken 3 vizsgám is lesz.
mi a pötsért kell mindig a legvégére hagynom mindent...
Ráadásul a szabi miatt még a cégnél is vergődtek, merhogy holnap jelenésem lenne Győrben, osztánhátakkormostmivan. Mondtam, hogy akkormost azvan, hogy vagy nem megyek vagy átrakjátok az időpontot. Így nekem ez most kimaradt. Bezzeg a múltkorában meg tudtuk oldani, hogy az egyik kolléga nem tudott jönni, és arra a 2 órára beült a videókonf elé, oszt úgy vett részt az brénsztormingon.
Mind1. kinyalhatják.
valaki CSS és XML-ben otthon van? Asse toom mifán terem, oszt lekék belőle vizsgázni.
Ne tessék vidulni,nem mindenki tütükés ám,nekem a legerősebb ital a Sprite.
Megvan,ez skót Whiskey.
http://www.whiskynet.hu/skocia...
Azt mondja kollégám drága lötty,elhiszem mert én nem értek hozzá!
kaptam Anditól.
pestiek sos eredetiség vizsga kell akár már ma déltől mennék.
Sziasztok! Ezt most hallottam:

Friss kapcsolat elején kérdezi a lány a fiút
- Te tulajdonképpen milyen lányokat
szeretsz?
- Olyan babás csajok jönnek be.
- Ezt hogy érted?
- Háromóránként szopik és alszik tovább.
m orgen
Szerintem a szamurájfilm német szinkronnal a tuti