Köszi az infót...azért tetszik mert majdnem olyan a formálya mint a fz6-nak,bár volt aki azt mondta hogy szerinte nagyon hasalós...faszom,veszek komolyan pegaso-t
Lelazit az anya tengelyt ugy betekered hogy ütközön azt egy pinaszőrnyit visszatekered hogy ne feszitse a kuplungot .Azt utána rákontrázod az annnyáját. De a tengö persze ne tekeredjen.
Szerintetek mennyire jók az fz400ak?
Tudom hogy a fz6 jobb meg minden,de nincs rá 6-7-8száz ezrem...
Találtam nem egyet 4 kiló körül...túrázni szerintem tökéletes lenne...
Nos?
Sziasztok.
A héten már szabin vagyok, pénteken 3 vizsgám is lesz.
mi a pötsért kell mindig a legvégére hagynom mindent...
Ráadásul a szabi miatt még a cégnél is vergődtek, merhogy holnap jelenésem lenne Győrben, osztánhátakkormostmivan. Mondtam, hogy akkormost azvan, hogy vagy nem megyek vagy átrakjátok az időpontot. Így nekem ez most kimaradt. Bezzeg a múltkorában meg tudtuk oldani, hogy az egyik kolléga nem tudott jönni, és arra a 2 órára beült a videókonf elé, oszt úgy vett részt az brénsztormingon.
Mind1. kinyalhatják.
valaki CSS és XML-ben otthon van? Asse toom mifán terem, oszt lekék belőle vizsgázni.
Friss kapcsolat elején kérdezi a lány a fiút
- Te tulajdonképpen milyen lányokat
szeretsz?
- Olyan babás csajok jönnek be.
- Ezt hogy érted?
- Háromóránként szopik és alszik tovább.
Szerintetek mennyire jók az fz400ak?
Tudom hogy a fz6 jobb meg minden,de nincs rá 6-7-8száz ezrem...
Találtam nem egyet 4 kiló körül...túrázni szerintem tökéletes lenne...
Nos?
Sziasztok.
A héten már szabin vagyok, pénteken 3 vizsgám is lesz.
mi a pötsért kell mindig a legvégére hagynom mindent...
Ráadásul a szabi miatt még a cégnél is vergődtek, merhogy holnap jelenésem lenne Győrben, osztánhátakkormostmivan. Mondtam, hogy akkormost azvan, hogy vagy nem megyek vagy átrakjátok az időpontot. Így nekem ez most kimaradt. Bezzeg a múltkorában meg tudtuk oldani, hogy az egyik kolléga nem tudott jönni, és arra a 2 órára beült a videókonf elé, oszt úgy vett részt az brénsztormingon.
Mind1. kinyalhatják.
valaki CSS és XML-ben otthon van? Asse toom mifán terem, oszt lekék belőle vizsgázni.
http://www.whiskynet.hu/skocia...
Friss kapcsolat elején kérdezi a lány a fiút
- Te tulajdonképpen milyen lányokat
szeretsz?
- Olyan babás csajok jönnek be.
- Ezt hogy érted?
- Háromóránként szopik és alszik tovább.