Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szasztok
Gyengélkedik a forum náhány napja
na itthon vagyok. Viszkit Andival kortyolgatom el majd.
gyú van akko!
Ehune
na jó estét hol van mindenki?
nézegettem őket nekem idáig méretre a legjobban a pegaso felelne meg.....egyébként nincs semmi baj azzal hogy ajánlottad a cbr-t,mert sajna mélynövésű vagyok,szal eléggé meg kell majd néznem ha túraendúrót veszek
Egyenlőre maradok a seggemen,aztán meglátjuk mi lesz..köszi szépen a kommenteket és tanácsokat mindenkitől!
Az a Tenere tényleg szép. Haveromnak volt mesélte, néha ha úgy állt meg vele, hogy a lába alatt egy kisebb gödör volt akkor simán el lehetett dőlni vele olyan magas...
Tenere
Simán megér ennyit, az Africa Twinekért azért már elkérik a zsetont...
Africa
Ha már FZ400-ról volt szó, ami szintén sport, azért mertem ajánlani a ZZR-t, CBR-t. Egyébként ezek sem azok a kőkemény futóművű sportgépek. Egy 650-es egyhengeres enduro szerintem kevés a túrához. Akkor már Africa Twint, vagy SuperTenere-t vennék, azt is ki lehet fogni ilyen 3-4 kiló között. Szintén volt a grandén egy fél éve kb több is.
Már lehet el is késtél
Akkor most oda kell menjek...
Te kis naiv.
Abból semmi nem lesz a találkozóra.
Ááááá.... láttam én itt valakinél egy nagyon finom 12 éves csemegét.
Hali! Köszi szépen az infót.Nos sportmotor azért nem lenne jó,(bár tudom hogy a cbr-f az nem kifejezett sportmotor) mert néha elég gány útra is mennék vele...szal azóta rájöttem hogy nekem a lehető legjobb megoldás lehetséges hogy egy Aprilia pegaso lenne egyenlőre...ócsó,fiatal,nyomatékos.... oszt ha sok pénzem lesz bmw f650gs...de ez már 3-4 év kérdése..
Hát ha hozol magaddal még az is lehet.
Jó estét. Hogy vagyunk, hogy vagyunk?
Hű de finom whiskeyt fogunk inni a talin...
Egy régi barátomnak volt FZ400R-je. Motorjáról annyit, hogy az egyik dugattyúból letörött egy darab, pótolták bontottal, meg a főtengelycsapágyak határértéken voltak, cserélni kellett, ezen kívül nem volt baja, de ez sem hinném hogy típusbetegség, egyszerűen ő ilyet fogott ki. Amúgy egy forgós gép, megy, ha húzod neki, kicsit elavult futómű+fék. Túrázni azért nem javaslom, mert többet bír enni, mint egy 600as. 400-at nem adnék érte, 300-ból kintről tudsz venni egész értelmes sportmotort. Grandemoto.com-on volt most egy zzr600 3kilóért, az 400-ból magyar papiros, és azért az mégis csak egy haladósabb rokka. Most fognak hozni egy kicsit patkány külsejű CBR600F2-t 190-ért, kemény 18eft rá a reg. Nekem volt F2-m, agyonverhetetlen, és ha nem téped akkor eszik 4.5litert.
Hü mi ez anagy tolongás ma
Még azt is meg engedném ,hogy lelöjjön
koncentrálj a pisztolycsőre