Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentem éjszakára.
na jóccakát !
drágábbik?
A fene tudta h ez még a drágábbik benzinnel megy
de ha ilyesmire kell kocsi szójjál. szokott lenni havernak. multkor volt 80-ért egy 1.6-os kereklámpás lada becsövezve. abba még meg se tudsz halódni
a 2500 km-t futott téli gumikat lekoptatod? Rallyzol egy dízel kocsival.
úgytűnik elvette a maradék eszedet is, hogy nem indul a fréé.
Csak arra gondoltam hogy szétrallizom , a 50 km alatt bele teszek 80 km -ert,akkorára lekopnak a gumik is,és kifexszik a motor.
Aztán visszaadom a rendszámot hogy ki tudd jelenteni,és szórakoztunk egy jót a haverokkal.
ma reggel az enyém sem . úgy -7-8 fok lehetett

délután meg elindult
ja nem tudlak felhíni, anyámék maradt a mobilom.
max ha adsz számot, oszt potyázok a Kingájérúú
hmm. ÖÖööö
barkóba? fához köthető? ? aha... DÖBRÖGI !
biztosítóhoz köthető? híjalak fel?
A fastsz nekem csak 10 percre kellene
Sztem érdemes lenne beszélnünk kasznizás előtt.
Gratulálok, akkor sok sikert hozzá.
egyébként már kérték tőlük a golfot. Valami miatt kereslet van rá
A Fabia?
Oszt egy csúnya, de motorikusan egész jó kettes golf mit ér? (friss kuplung bowden, friss vez., és gen. szíj, szíjfeszító, vízpumpa) akku 1,5 éves.műszaki még 1 év. 50-et mondtak a fullos kasztnizására. valami motoros faszi meg aszonta ingyér lefújja.
Szólj má ha eladó nagyon apró pénzért
jó estét.
most értem haza.
öcsémnek nem indult a golf kib@szott hideg
átraktam a Fabia akkuját, de azt is kicsináltuk, de végülis meghúztuk, és röffent. Most elhoztam a golfot haza (Fabia maradt anyámék). Beraktam melegre, meg töltöm az akkut. Holnap reggel feltétlen vissza kell vinni szerelőhöz. múlthéten vízpumpát és vezérlést cseréltek, és a vez. tengőre rá kellett nézni a "jel miatt", osztánhát a szelepfedél lekerült. kapott új szelepfed. tömítést, most meg okádja mellette az olajat.
Nem értem miért, a tied nem viszi a 300-at?
minnél többet és olcsóbban
fzr 1000
Pupu! Délután nem tudtam telefonálni,de holnap délelött mindenképpen hívom őket.
Sziasztok!

link

Ok,most mennem kell
Sziasztok