Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csináld meg mert különben beverödnek a szelepek azt baszhatod utána
Biztos csapszeg? Nagy fordulaton nem olyan a hangja mint ha rezonálna benne egy vaslemez? Állíts szelephézagot, az is sokat segíthet
hát igen úgy lesz jó teljesen. Őszintén megmondom rosszabbra számítottam. 16-ból 1 szelepnél van rossz érték.

Néztem a manualt és látom, hogy hogy kell leszedni a veztengelyeket és a vezláncfeszítőt is értem, de mit és hogy kéne jelre állítani és milyen sorrendben illik szétszedni?
Csattog melegen.
De érdekes, mert hidegen, és fordulaton nem hallani.
Csak úgy lesz jó....
Sziasztok!

SZELEPHÉZAG MÉRÉS VOLT!

Kíváncsi lennék, hogy mi tévő legyek...

A kipufogószelepeknél minenhol megvolt a 0,20 feletti érték(0,21-0,30ig jó)

A szívószelepeknél viszont a 3-as henger egyik szívószelepénél egyenesen NULLA a hézag.

A többinél jó, még a 4-es henger egyik szívószelepénél éppen határeset, a 0,10-es mérőke épphogy bement.

Érdemes lenne egy szelep miatt szétszedni és hézagoló betétet venni meg kicserélni?
Sanyí ebből tudná nézni a tv t este
Meg Sanyinak is találtam
Igy lenne helyes
Találtam neked valamit
Baja város Magyarország déli részén, a Duna bal partján. Bács-Kiskun megye második legnagyobb városa, a Bajai kistérség központja. Jelentős dunai kikötő és közlekedési csomópont.
egy Baja van csak a duna mentén 1város menek oda Andival majd halászlét enni meg rokont látogatni.
Na akkor más baja is van ?
Gépműhelyes téma. Bontani kell hozzá a blokkot. Fog kelleni egy hengerfejtömítés is....
Ja igaz nem írtam hogy hol belül,hallottam vízkő oldóról is,de megkérdezem hátha van más ötlet is
Ja, hogy ott belül a víz járatban...Azt hittem a hengernél.
Szerintem valami forró trisós vízzel át kell mosni úgy jó lesz.
Ez volt a víz pumpában
Igen belül,de nem akarnám összerakni így,mert utána lehet nehezebb lenne
Cső Ábrus!Nem tudom miért nem tudtál hívni,be voltam kapcsolva egész nap,meg hívtak is többen,habár szokott szarakodni a telóm,akkor beleteszem a csomagba a két csövet,de úgy néz ki hogy pénteken leghamarabb tudom elküldeni,vagy jövőhéten.
Hol rozsdás, belül?
Szevasztok. Jasziiiiii. Csapszeget tudsz javitani?
Na sziasztok!
Valakinek van ötlete hogy hogyan takarítsam ki a henger és hengerfejből a lerakódott rozsda felületet?
Így szétszedve.
ja akkor mindegy.egy ducati felvétel.
telefonról sajnos nemtom megnézni