Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratula csak így tovább!
4x másztam fel a macskajárdára 20m függőleges létra. Amíg bagóztam meg 12kilóval nehezebb voltam addig 1szusz a feléig volt most simán 4x egymás után teljesen.
de szeretem a kamionokat! na azt hajtsd meg egyszer! tudnak ám menni rendesen!
szasz apóskám. A magyar zene az? A lányod nálam hallotta és ő tudja mi a jó.
meló megy 1000rel.
ez nagyon szép!

amúgy szevasztok!
nem értek ehhez a szarhoz vagy csúszik vagy a karnak akkora holtjátéka van mint állat
Kuplung jó lett?
benzincqapot is megcsináltam megigazítottam az o gyűrűt és a lefogató lemez 2 ives baszását is kicsit púposabbra csináltam. Tekerni nehéz de nem folyik
a 18éven felüli gyereknek már nem járt a kedvezmény. Azé tudom mert az exapós buzibkvsvolt
azt még megértem hogy a buszvezető ingyen utazik. De a feleség meg a 18éven aluli gyerek miért? Bkvs nem akkor huzzá jegyet venni máris kb 15e ember fizet jegyet. Az napi szinten 320al számolva 1utazás 4800000ft havi 144milla 1út 300milla havonta kuka oda vissza úttal.
Mikor felveszi a buszát hajnalban elöbb jegyet váltatnék vele rá
Persze most már visszakozik,gondolom kicsit heves reakciókat kapott rá,pedig ő szeretne a legjobban megszabadulni a BKV tehertől!Régebben is tesztelték már így a közvéleményt,ha valami negatív tervezkedés viszonylag csendes visszhangot váltott ki,azt gyorsan keresztül is vitték.
Apró korrekció:link
Pupu,3HJ kóddal sokszor nincs,vagy nincs külön jelölve alkatrész,pl.a hengerfej és a tömítése is 3HE kódú,az azonos évjáratú közös alkatrészeket nem jelölték külön,csak az eltérőeket,hátsó lánckerék,gyújtásmodul,súbertű,henger,főtengely,hajtókarok,csak
ezeket.Ha 3HJ kóddal nem találsz alkatrészt,az azonos évjáratú 600-as alkatrészei között keresd.
Elképzeltem Sanyit egy nudista járat vezetőjeként!
Nem szeretnék lázítani de.......
Na ugye
Hát a blokkon mi van a szám résznél ?
en csak vezetni tudom szerelni nem