Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaaaaaaaaa Huha
Mi baj?
Világvágén nem jár senki
Estét
De még nem is mentem vele......
na mert?
Pápára nem jöttök?
semmi extra kicsit lehangolódtam.
Néztük Vicussal a Nyíregyházi vadasparkot. Nagyon tetszik,szeretnénk meglátogatni,és ha már arra járunk meglátogatunk. Persze csak ha nem zavarunk. Tavasszal lenne esedékes,valamelyik hétvégén.

akkor 1-re Te, 1-re én, majd pedig ismétel.
állandóan mászkálni kell Győrbe a másik nagy Ejon központba. Bezzeg Pécs ami meg a harmadik lenne sose kell menni
na mi a helyzet?
Akko most mindenki baszhatja?
szevasz apóskám.
Biznic Gyorsba tovább
Örülök,hogy örültök! Ha Pécsett jársz,egy söre azé meghílak.
Akkor baszhatod. Ki van kopva a vezérműtengelynek a fészke. Az olyan marad xt betegség...... Meg volt nyelezve párszor. Szelephézagot meg hézagmérővel állítol. Szelepdeknik levesz a szelepeknél a tető, dugattyú felső holtpontra: De így kellene ahogyan itt is írják
Jó estét kívánok!

Megkaptuk a forint hitelt. 1,45 -öt kellett beletenni kp, és 5,4 -et kaptunk hitelre. vége a frank árfolyam sasolásnak.
2 hete utánaszámoltam, akkor 9,6 milla volt átszámítva a tartozás. most 6,4. (az 1,45-ből 1 milla kamatos píííz, megadták a no. fizu nyolcszorosát személyi hitelre hálisten)
Ittunk is az imént rá egy rövidet. megnyugodtam. a hitellel kapcsolatos költségek k. 70 rongyra rúgnak. nemtommég miből eszek febr. hóvégén de kit érdekel. majd megyek anyámhoo, Ő mindig kínál. mamámtól is kaptunk 30 tojást, meg egy szál füstölt kolbászt úgyhogy
mivan mi?
De királyos! Elfogadnám.

Sziasztok!
Gyorstalpalón tanicccsá, mert nem toom hogy kell.
De biza olyan.