Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló All!

Ábrus! Amit a pirossal jelöltél..azzal mit tudok állítani? Keverék v szinkron?
Azzal az úszóházból engeded le a benzint.
Neked a pirossal jelölt kell.
Itt a szinkroncsavarról van szó, ez nem az.
Oké, köszönöm!

What you are trying to do is to get all the 4 cylinders to have the same amount of vacuum, regardless of the value

You need to adjust the ADJUSTER SCREW that is between the 2 carbs that you are adjusting not the "air bleed jet"

set either no's 1 & 2 or 3 & 4 so that the vacuum on the 2 cylinders is at the same vacuum.

then the other 2

and then the 2 pairs together with the screw that is adjacent to the throttle cable pulley.

I balance the carbs at idle as that is the place that the balance is most important, the pulses smooth out at about 1500 rpm so it is easier to balnce at that value, but at about 1000 rpm is best for me.
akkor az mi a fene, és hol van ami nekem kell?
Nem a ferde csavarok!
De mihez is pontosan?
2-3 évente le kell cserélni mert elsavasodik és idővel szétqrja a hűtőrendszert.
Ebből szokott lenni a szétporladó műanyagcső, a kirohadt fagydugó és a szivárgó vízpumpa.(sokéves tapasztalat) Az összes gépjármű kezelési utasítása tartalmazza hogy le KELL cserélni a fagyálló folyadékot 2-3 évente, a fékfolyadékot úgyszintén.
Ennek ellenére némelyik márkaszervizben csak hülyén néztek ha ezt kértük kötelező szervizen, merthogy:
-minek kell azt lecserélni, megmértük és mínusz 30-ig jó?
-azért mert benne van a karbantartási utasításban.
-de minek ha jó az? Sosem szoktuk.
-azért mert az aluötvözetek felületével érintkezve idővel elsavasodik a folyadék.
-az hülyeség, nincs annak baja!
-maga vitatkozik a gyártóval?
-azt csak úgy írják hogy drágább legyen karbantartani.
-de én (a kollégám) meg vegyészmérnök vagyok basszameg, velem ne vitatkozzon hanem csinálja azt ami a dolga!
-hát jól van, lecserélhetjük ha annyira akarja.
Apámmal meg a fékfolyadék cserénél volt ugyanez az egyik Suzuki szervizben:
-nem kell azt lecserélni!
-dehogynem, a fékfolyadék higroszkóp és felveszi a levegő nedvességtartalmát.
-de hát rajta van a kupak a tartályon!
- javaslom hogy ne híresztelje ilyen hangosan hogy hiányzott az összes fizikaóráról, legalább olvasni tanult volna meg maga ökör!
Hát én ezekhez nem fértem hozzá de a másik kettő is bajos.
Szűk 5000 a motorvizsga, plusz a hely díja, amit rátesz.
Akkor én 3-4 alkalmat már megspóroltam a kocsin
Nyugodtan.
Két évente mindenképpen cserélni kell.
Mennyi volt a vizsga Gyula?
Bele lehet, csak ezt sűrűbben kellene cserélni. A rózsaszín az jobb mert szulfátmentes vagy mi.
Olvastam én is, és épp ezért írtam
Szerintem nem jo, rozsaszin kell az alu henger.....
Sziasztok!
Szerintetek ezt beletölthetem a gépbe?
Csakmert van itthon, és akkor nemkell venni...
http://szines.tesco.hu/index.p...
Miert nem vartal tavaszig a vizsgaval, vagy nem a motort?
Csak nehogy alattad is kigyulladjon egy!
Most délelőtt vittem az enyém műszakira,nekem meg szalajtott a szabadonfutó,alig tekerte meg,kiejtette,csak az indító motor zúgott.Gondolom a -4 fokos olaj megfogta a görgőket,alig tudtam beindítani.De most már megvan,jöhet a hóvihar!
na, tegnap buszoztam melóba inkább a robesz