Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm, nagyon drága vagy.
Nem akarlak mindenképp téged terhelni ezzel, még van 1 lehetőségem, vele még értekezünk, aztán meglátjuk mit mond rá.
Karburátort szinkronizálni akkor van értelme ha a többi része is rendben van. (szelephézag, benzinszint, bele való fúvókák, jól tömített szívórendszer és még pár apróság)
Ha tavasszal elhozzátok akkor átnézhetem de március közepe/vége előtt biztos hogy nem érek rá. (utána sem nagyon de kis időt azért szakíthatok rá mivel mégis csak női tulajdonosról van szó)
De ha nagyon macera, akkor megpróbálom megoldani, csak azért kérdeztelek, hogy legyen valami kiindulási pontom.
egyenlőre belehalgatni. Szerintem szelepállítás karbiszinkron.
Karbiszinkron elsőre.
Aztán majd sajnos lesz még gondolom.

280ba fájt. Röviden, tömören: szar.
De majdcsak lesz belőle valami.
Tudhatok de egyelőre időm az semmi.(még a Hondára se) Mi lenne a feladat? (amit pupi nem tud elvégezni)
na milyen a kis vasgyúró? mi pénzbe fájt, mik az észrevételeid, miket kell megcsinálni?
Itt.

Csak szerettem volna "személyesen" megkérdezni, hogy tudnál-e segíteni majd gatyába rázni a kiscsajt?

Gondoltam így mégiscsak egyenesebb és korrektebb, mint Pupuval üzengetni.
pont akartam mondani, hogy ezt még éééén is tudom - pedig én aztán nem sok mindent tudok

szasztoook - minjá meek dóógozni. Ma este 22:00-7:30 (esetleg 8:00) aztán utána, vagyis hóóólnap 12:00-16:00, utána szintén holnap 22:00-6:30.

JEEEE
Itt?
necsinádd!
Nem erre mondják azt, hogy "hülye vagy csak nem forogsz"?

a lényeg lemaradt köszönöm.
hali nembaj úgyse motorozok már. Ma kipróbáltam az extrém motorozást farmer sportcipő kötöt sapka bukó nuku 150ig bírtam
Sziasztok!
Pupu csak ma tudtam föladni a csontot
neked nem mind1 milyen magas? A legmagasabb is alacsony neked.
Köszi.

Szimpatikus kis motor. Vajon milyen magas lehet?
Ábrus, vagyol?
Na jó, , , majd ha melegebb lesz az idő.
De csak hogy örülj