Na itt vagyok,11360 volt,ugyannyi és ugyanott mint két éve,a motorvizsga árát nem emelték.Ez egy külsős vizsgaállomás,kicsit eljátszottak a fékkel aztán jöhettem.Itt csak -4 Celsius volt,de örültem mikor hazaértem.
Ábrus olyan mint a jó nő,érdemes kivárni mert nem okoz csalódást!
Gondolom pupi biztos mondta hogy általában nem szoktam nagyon javítani senkinek mert se időm, se kedvem hozzá. (enyémekre sincs időm)
De mikor látom hogy "meggondolatlanul beleszaladnak a hülyeségbe" és elkezdődik a szenvedés ami elég kilátástalan is, olyankor (a hozzáállástól függően) megpróbálok segíteni.
Néha szoktak keresni másik fórumokról is de sosem szoktam ráérni.(ez itt azért persze más)
Olvasgatom azért itt hogy mi van a gépeddel és pupival is beszélek néha, szóval látom hogy mi a helyzet.
Emlékszem.
Épp ezért be is fűrészelgettem kicsit ezt-azt a blokkodon, hogyha később nem bírsz magaddal, akkor csak egy gombnyomás és máris szükséged lesz egy új blokkra.
Nincs mit.
Általában úgy szoktam csinálni hogy elhozzák a pácienst, itt hagyják, beszélgetek vele, kipróbálom és meglátom hogy milyen. Aztán megcsinálom amit kell és (többnyire) úgy megy el innen hogy jó.
Azt nem szeretem ha idehoznak valamit és megmondják (nem rád gondolok) hogy csak egy szinkron kell vagy bármi hasonló, aztán elviszik és kiderül hogy mégsem jó.
Ez általában felesleges pénzkidobás (a szervizekben általában ez megy) és utána az van hogy akkor ez hogy lett megcsinálva.(potié is úgy ment el innen hogy a körülményekhez képest egész jól működött, most meg az Istennek sem akar elindulni. Nyugtalanít az is hogy mi lehet vele de azért nem akarok felmenni Pestre hogy megnézzem )
Ábrus olyan mint a jó nő,érdemes kivárni mert nem okoz csalódást!
De mikor látom hogy "meggondolatlanul beleszaladnak a hülyeségbe" és elkezdődik a szenvedés ami elég kilátástalan is, olyankor (a hozzáállástól függően) megpróbálok segíteni.
Néha szoktak keresni másik fórumokról is de sosem szoktam ráérni.(ez itt azért persze más)
Olvasgatom azért itt hogy mi van a gépeddel és pupival is beszélek néha, szóval látom hogy mi a helyzet.
Csak te kérdezted, hogy mi lenne a feladat, én meg nem akartam egyből azt mondani, hogy "a szarból várat építeni"
Épp ezért be is fűrészelgettem kicsit ezt-azt a blokkodon, hogyha később nem bírsz magaddal, akkor csak egy gombnyomás és máris szükséged lesz egy új blokkra.
Általában úgy szoktam csinálni hogy elhozzák a pácienst, itt hagyják, beszélgetek vele, kipróbálom és meglátom hogy milyen. Aztán megcsinálom amit kell és (többnyire) úgy megy el innen hogy jó.
Azt nem szeretem ha idehoznak valamit és megmondják (nem rád gondolok) hogy csak egy szinkron kell vagy bármi hasonló, aztán elviszik és kiderül hogy mégsem jó.
Ez általában felesleges pénzkidobás (a szervizekben általában ez megy) és utána az van hogy akkor ez hogy lett megcsinálva.(potié is úgy ment el innen hogy a körülményekhez képest egész jól működött, most meg az Istennek sem akar elindulni. Nyugtalanít az is hogy mi lehet vele de azért nem akarok felmenni Pestre hogy megnézzem
Há hogye vagye?