Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na itt vagyok,11360 volt,ugyannyi és ugyanott mint két éve,a motorvizsga árát nem emelték.Ez egy külsős vizsgaállomás,kicsit eljátszottak a fékkel aztán jöhettem.Itt csak -4 Celsius volt,de örültem mikor hazaértem.
Ábrus olyan mint a jó nő,érdemes kivárni mert nem okoz csalódást!
kb 2 2,5l én 1l fagyállót a többi desztvíz töltöttem bélába meg a kiscsajba.
basszus akkor a tavasszal olaj, hűtő folyadék csere,lehet h aksi is és még a kuplung is kérdéses!
Gondolom pupi biztos mondta hogy általában nem szoktam nagyon javítani senkinek mert se időm, se kedvem hozzá. (enyémekre sincs időm)
De mikor látom hogy "meggondolatlanul beleszaladnak a hülyeségbe" és elkezdődik a szenvedés ami elég kilátástalan is, olyankor (a hozzáállástól függően) megpróbálok segíteni.
Néha szoktak keresni másik fórumokról is de sosem szoktam ráérni.(ez itt azért persze más)
Olvasgatom azért itt hogy mi van a gépeddel és pupival is beszélek néha, szóval látom hogy mi a helyzet.
mennyi hűtővíz kell a motorba kb?
akkor vigyázz is rá!
akkor jó! na és miért ha szabad kérdeznem?
imádom ezt a csajt. Ma 4hónapja hogy felfigyelt a főnökre.
de mit ártottam hogy a 2est kilőtted?
ábruskám ha nem tudnám nem bíztam volna rád a bélám tavaly
Ma különösen jól
köszi jól! na és ti?
basszus én még sosem cseréltem hűtő folyadékot!
Pupikám ez nálam nem egy pár órás vizit szokott lenni. (úgy pl fékbetétet meg olajat kell cserélni, a beszabályozás nem ilyen egyszerű eset)
Értem, persze.
Csak te kérdezted, hogy mi lenne a feladat, én meg nem akartam egyből azt mondani, hogy "a szarból várat építeni"
Emlékszem.
Épp ezért be is fűrészelgettem kicsit ezt-azt a blokkodon, hogyha később nem bírsz magaddal, akkor csak egy gombnyomás és máris szükséged lesz egy új blokkra.
na azt is megoldjuk mikor ügyeletes vagy elbaszunk valamit pesten te feljösz és megnézed a pötyi meg Andi mocijá t
Nincs mit.
Általában úgy szoktam csinálni hogy elhozzák a pácienst, itt hagyják, beszélgetek vele, kipróbálom és meglátom hogy milyen. Aztán megcsinálom amit kell és (többnyire) úgy megy el innen hogy jó.
Azt nem szeretem ha idehoznak valamit és megmondják (nem rád gondolok) hogy csak egy szinkron kell vagy bármi hasonló, aztán elviszik és kiderül hogy mégsem jó.
Ez általában felesleges pénzkidobás (a szervizekben általában ez megy) és utána az van hogy akkor ez hogy lett megcsinálva.(potié is úgy ment el innen hogy a körülményekhez képest egész jól működött, most meg az Istennek sem akar elindulni. Nyugtalanít az is hogy mi lehet vele de azért nem akarok felmenni Pestre hogy megnézzem )
Apuci
Há hogye vagye?
szeva apóskám
halóóóóóóóóóó!há zsámó zsá!
valld be az igaztat a női tulaj pasijától félsz emlékezz régi nevemre fzr.hooligan