Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, én gy huncut vasat se látok abból ha valaki felkapcsolja a villanyt, vagy bekapcsolja a gázkazánt.
nem kafa ez.
nincs riasztó?
Írjad lszi. tételesen mik is vannak ott...
nekem csak az a jó ha nálunk eszel, más étteremből nincs pénzem
az fasza.ha meg valaki kipakolná a helyet akkor meg lesnének...
most nálunk is megint. elvették megint az őrséget ezek buzik,
több milla díszlet gép szerszám a tűzjelző az őrölhöz bekötve riasztó nincs már megint küzdhetek a szerződés szerinti szabadnapért
ez mindenhol meg van.gondok mindenhol előjönnek.
Nem ettem még. mentem mentem hopp 1 kfc ne mondom pötyinek kell 1 kis alamizsna én meg éhes vagyok hát ettem
bírom, bár néha azért .... .... de ez legalább fix, meg értek hozzá.

Az Grander Pupikám, egészségedre, én is szeretem Brazer-t kóstoltad már? nem a brazzers-t
na mizu csávó bírod még a KFC-t?
Pötyikém ma kaptál fizetést tőlem. Ettem 2 grandel szendvicset
ugyehogyugye kéne
hű micsoda élet!
jó estét skacok!
Unokaöcsémék megkapták a földművelési bigyóból a dohányra a támogatást, így kialakult kis zséé, hogy a DRZ 400 végre ne csak a garázsba álljon. a jövőhéten ha mindenigaz behozzák ide nekem, én meg leviszem a szerelőmhöz, és ha kész a szűrők és olaj cseréje, fék átnézése és a szelep állítás.
A kisgyerek előbújik mi? racsingolsz a hóba
a gixxer nekem is bejön , városba meg a 9 ilyen időbe normális. nekem még kicsit több is, mert újabban nehezebb a lábam.
a motorok királyok amiket linkeltem, a corsa meg bezabbantja a 9-et ilyen időbe...5km-t megyek vele, leállítom, majd áll 10 órát és utána megint ezt...nem épp optimális használat.

a gixer különösen bejön külsőre
Én meg megyek alszok,mert nagyon fáradt vagyok.

Jó éjt Nektek.
Nem is szólok
Sziasztok!
Akkor ne szójjá.