Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a négyes felől Kecskemétig dög unalom. Ha délnek indulok akkor meg Békéscsabáig olyan út van amihez krosz kéne, nem ez a sport.
felétek biztos jó már, de erre az elmaradott keleten, (vagy egyesen szerint nyugat Romániában. ) ritka sz@r
Me nem kellett vona meggondolatlanul mennünk (Az az igazság)
Jaszié a garázs sárga likas matraccal
Tévedés. Nappali futam út sirály.
Van benne meghalós kanyar. Pestámmal majdnem sikerült.
Amugy komolyra forditval Soltrol kimegyünk és ráfordulunk Kiskőrősi utra onnan kb 10 km el van egy hülye kanyar én azt minden menésnél majdnem benéztem egyszer az árokszéléről jöttem vissza
De nincs szálláspéz. Te te sóher végtörlesztő
motoros, és valaki aki még 6 hónapig 40-el kevesebbet kap a fiz. előleg miatt amit a végtörlesztés kiegészítésére kért a cégtől.
a 240 km végig unalmas, mert csak haladás. semmi izgalmas nincs benne. egyedül a d.u., esti gurulás miatt lenne jó, de azt meg valahogy majdcsak kibirom.
És az nem eltévedés hanem Izsákra tájolás volt. (de sikeresen újraterveztük)
Ja.
Hazafelé meg tök sötétben és szakadó esőben jöttem szinte végig. (nem láttam lóf@szt se és a nemlátás miatt kis híján perec lett félúton)
Nekem igazábol nem az eltévedés volt hanem mikor megálltunk ,hogy te magadra öltöd az esőruhádat azt mikor elindultunk rá kb 1.5km el meg száraz volt minden De mi legalább kitettünk magunkért az odauton
Praktikusság? Költséghatékonyság?
Egy motoros szájából?
Zsóóttii ! Kenyeret vigyünk a szalonna sütésre?
akkor elviszem a bütyköt, meg kérek Zsótitóó vagy 10 kila kenyeret az SM szettért amit csináltam neki
Mire visszaérünk slick gumis lesz
Juj tényleg De aszem azon bütyök nem marad akkor
Amugy nékem is 190km
Ott van Zsóti bütyköse.
Ako te lemaradsz az esti futamrol
mivel g*ci messze van(240 km olyan utakon, hogy ), én még a praktikusság és költséghatékonyság okán eddig az autón gondolkodom. tudom, ezt nekem ).
5 rongyal olcsóbb ha kocsival megyek le.
Az oda ut is érdekes volt
Filmeseknél nincs fizetett ünnep nap még a forgatási tervet se ismerem és inkább azt mondom nem megyek mint hogy beleélem magam hogy igen és kiderül mégsem. Tavaly a zsidóknak márc15én forgattunk.
Mér? Fizetett ünnepnap.