Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mint írtam korábban,beszart az alig használt asztali dvd írónk. (Panasonic DVR-ES15) Többet soha ilyen cuccot gondoltam. Veszek egy VHS videót,az majd jó lesz. Csakhogy nem igazán lehet kapni,amit lehet,az meg nem kell. (Funai)
Basszus!
Piros lesz, és a közúton, ha megfog vele a finánc, gond, mert pirosat csak a MÁV meg a nagy állami cégek használnak, tehát lopott anyag + jövedéki csalás de kicsi az esélye.
De a mészhidrát kiviszi belőle
Üllés ám Gyula
Mindenkinek.
Ábrusnak:
Sziasztok!
Ábrusom nekem szalajtott a szabadonfutó,mikor vittem műszakira 1-én,de nagy nehezen beindult.Megvan már a piros fagyálló is,most kevertem be -37re,és majd tavasszal én is olajat cserélek.Jut eszembe május 1-én Üllés!
lusta voltál lenyomni a shift gombot
Baja, mint helységnév ugye helyesen nagybetűvel írandó.
Én viszont kisbetűvel írtam, mivel valaminek a hibájára kívántam reflektálni ezzel a kifejezéssel.
Ebben az esetben nem a helységnévre vonatkozik, hiába áll fenn betűazonos egyezés mindkét szóban.
Pontosan az amire gondoltál.
Baja város Magyarország déli részén, a Duna bal partján. Bács-Kiskun megye második legnagyobb városa, a Bajai kistérség központja. Jelentős dunai kikötő és közlekedési csomópont.
Színesen biztos nem kokszol annyira.
Egyébként a fényképezőm ugyanilyen és ugyanez a hibája.(írnám hogy baja de az ..........)
Még garis úgyhogy rombolok vissza vele a Tescoba.
Pontosan nesze neked arany élet.
Valami engedélyért áll sorba a cégünk,hogy megfesthesse a gázolajat. Csak nem tudom mit ér el vele? Megnézik az Omega tankját?
Neked Sanya disel kel mindenképpen jól döntöttél
Én is veszek autot már évek ota
Ameg mi
Tudom.
Az eltelt idő alatt ültem már:
E34 525TDSA-ban, majdnem megvettem.(mocskosul jó állapotban volt de szinte semmit sem adtak volna a Rönóért)
Zsolti Krályzlerén is gondolkodtam de féltem a fogyasztásától.
Volt itt egy Citroen XM 2,1TD minden földi jóval de arra sem vállalkoztam, pedig hidrós-citróm még nem volt (és kéne )
Néztem egy 124-es Mercit is de körbejárva csak felnevettem és otthagytam.
Teltek az évek és mégis itt vagyok, nem vettem meg egyiket sem.
Esélyes hogy ez lesz a jövőben is.
Sokszor vagyok így én is. Csak nézegetem,álmodozom róluk. De az is jó érzéssel tölti el az embert.
A Golfi is jó volt,de bitang sokat evett a hidegebb időben,és már kellett volna lakatoshoz is vinni. 100 ezer rá ment volna alaphangon,és meg is csináltattam volna,ha nem ez az elbaszott motor van benne. Egy darabig örökös lett volna.
Hát ha jó akkor nem nagyon kéne eladni. Nem akarom megmondani mit csinálj,de sztem felesleges lecserélni. Ki tudja nem szívod-e meg az újabb verdával? A lelked meg csak feléled ha jön a tavasz. Itt van a Fré,és a Goldwing. És a jó idő is csodát tehet.
Ilyen, de még szó sincs róla hogy én ilyet akarok venni, vannak más jelöltek is. (ha egyáltalán akarok venni bármit is)
Csak érdeklődtem többek között ezekről is, tavasszal átnézem a Rönót és attól függ hogy a későbbiekben merre induljak el. Műszakira csak jövőre kell vinni, addig meg ráérek kitalálni hogy mi legyen. (lehet hogy semmi és marad még pár évig)
A gond igazából az hogy jövőre lesz 10 éve hogy megvan és én nem vagyok hozzászokva ahhoz hogy ennyi ideig egy fajta autóm legyen. (előtte 1-2 évente rendszeres váltás volt mert mindig volt valamilyen amelyik jobban tetszett)
Ezt úgy vettem hogy kellett valami mindegymilyen autó sos-ben 1-2 évre, aztán úgyis veszünk valami rendeset. (akkor vettük a házat is és mattot is kaptam, meg is szűnt a cserélgetés)
A Rönó jó, keveset fogyaszt, nem rohad, újszerű a motorja(~62e km van benne) egyszerű mint egy ék, szép állapotú kívül-belül, olcsó hozzá minden, kevés pénzből jó, ez maga a racionalitás.
Csak az utóbbi időben egyre jobban érzem hogy kezd meghalni a lelkem. Ilyenkor mindig elkezdek gondolkozni hogy mi lenne ha...(azt is elismerem, sokszor észreveszem magamon hogy szinte keresem az okot hogy miért KELL másikat venni de ez a mosolygós Francia ribanc mindig szembesít vele hogy ésszerű indok egyszerűen nincs )
Most valahogy megint itt tartok.