Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggel óta szakad. Mennék ki lapátolni de felesleges mert b@szottnagy pelyhekben esik.
Az út előttünk tiszta jégpálya a hó alatt, a busz nem is tudott felmenni előttünk.
Ne menny el figyejjél tanácsot kérek.
Basszus de állat vagy,miért engeded ezt Miának? Megfázik azt nézhetsz!
ócska
Én is már 2x itt a parkolóba lementem csótányhátra
Ho nem zavar de alatta a jeg igen, reggel akorat estem amikor leptem ki a kocsibol,hogy nem is igaz de senki nem latta!
Itt is nem bírnak felmenni az autók traktort kellett hívnom
Basszameg. Szakad a hó.
Az komoly....1-es padlógáz
Megjött. Megyek aludni.
Küldök csomagot nézz fel az égre
Lehet az a baj hogy a szerelős időszakomban szinte minden héten idehoztak egy ilyen hiányos rakás szart hogy csak annyira kell megcsinálni hogy a határban lehessen vele menni. Tettek esetleg rá valami lámpát hogy este is haza lehessen jönni velük, meg esetleg lekenték feketére hogy ne négyféle színű kopott rozsdás szarok legyenek.
Valaha megbecsült rendes "egész" motorok voltak, majd az évek folyamán lepusztított róluk az igénytelenség lassan mindent.
Na én kb ezt látom ezekben a tákolmányokban amit "összerakni" nem egy tudomány,mert a fele hiányzik, a maradék meg kinéz úgy ahogy és azt mondják rá hogy ez a művészet miatt ilyen,nem azért mert igénytelen lusta dög volt megcsinálni. (a használati értékéről meg ne is beszéljünk)
Egy ilyet megalkotni kb annyi mint piásan ráokádni a festővászonra és száradás után elnevezni festménynek. (ebben is kb ennyi munkaóra lehet)
Na mék aludni jó éjt pajti
Aranyos?
Mivan, agyadra ment a valentin nap?
Nagyon aranyos vagy de 1 olyan jó kis olcsó yamaha jobban jönne mint 1 ilyen drága szar