Amennyiben megér 5 év seggbekúrást buci mellett ,igen ezeknek egy része visszaalakítható.A gyári gázpisztolyokat viszont az anyag gyengesége miatt nem igazán érdemes,mert balesetveszélyes.
Tudom, hogy gáz, de erre írtam, hogy az enyém kisebb, mert abba 7.6 mm patron megy.
A 20-as nem sok érte, ha nem lenne nekem már, megvenném. Csak sajna már nem hiszek benne annyira, mint anno... egy fűrészelt csövű 12-es vadász kéne, vagy egy ismétlő
Hát hogy a különböző blokkok milyen sebességgel mennek. De nem az a lényeg, hanem a számok. Ott az átviteli sebesség min-max és átlag, meg a hozzáférési idő. Elég durva különbség van, és ez az SSD 2x olyan gyors (átvitelre) mint az előző, ami több, mint 2 éves. Ennyit fejlődött azóta (ja, és felibe került )
Laci ez gáz riasztó,nem légpisztoly,magánterületen szabadon tartható,csak viseléshez kell engedély,de ha nem voltál Wiskis,akkor csak formalitás meg pénz kérdése.Most úgy 24000-ért adják a kereskedők,plusz utiköltség vagy futár mert postán nem küldhetik.(pestiek előnyben!)Én 20-ért adom bőrtokkal,egy két apró karc van rajta ahol a tok cirógatta,de amúgy újszerű,összesen hármat durrantottam vele hogy szokják a szomszédok.egy olyan komolyabbat szeretnék amit tegnap linkeltem,de ahhoz kétszer ennyi lovetta kell.
Húde unom mááá