Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én pénteken az egyetemes verem a f@szomat
Húde unom mááá
Amennyiben megér 5 év seggbekúrást buci mellett ,igen ezeknek egy része visszaalakítható.A gyári gázpisztolyokat viszont az anyag gyengesége miatt nem igazán érdemes,mert balesetveszélyes.
nem
Hogy nézegesd magad! . .
Szeerinted mééééééé kértem
át lehet ezeket alakítani, hogy rendes lőszert is kilőjön?
Nem lehet, mer a Zasszony, és nincs rajta ruha Októberben készült a Tiszán, olyan idő volt
Szasz Tom, nézem, holnap meg is csinálom.

Figyu, volt egy pár hangfalam, eladtam a neten, és debreceniek vették meg pénteken eljönnek érte ide.
Beszélgessünk egy picikét
Tudom, hogy gáz, de erre írtam, hogy az enyém kisebb, mert abba 7.6 mm patron megy.
A 20-as nem sok érte, ha nem lenne nekem már, megvenném. Csak sajna már nem hiszek benne annyira, mint anno... egy fűrészelt csövű 12-es vadász kéne, vagy egy ismétlő
Vagyok!

Stét !
Hát hogy a különböző blokkok milyen sebességgel mennek. De nem az a lényeg, hanem a számok. Ott az átviteli sebesség min-max és átlag, meg a hozzáférési idő. Elég durva különbség van, és ez az SSD 2x olyan gyors (átvitelre) mint az előző, ami több, mint 2 éves. Ennyit fejlődött azóta (ja, és felibe került )
Laci ez gáz riasztó,nem légpisztoly,magánterületen szabadon tartható,csak viseléshez kell engedély,de ha nem voltál Wiskis,akkor csak formalitás meg pénz kérdése.Most úgy 24000-ért adják a kereskedők,plusz utiköltség vagy futár mert postán nem küldhetik.(pestiek előnyben!)Én 20-ért adom bőrtokkal,egy két apró karc van rajta ahol a tok cirógatta,de amúgy újszerű,összesen hármat durrantottam vele hogy szokják a szomszédok.egy olyan komolyabbat szeretnék amit tegnap linkeltem,de ahhoz kétszer ennyi lovetta kell.
Ne takard már ki azt a szép nőt. Háttérképet muti.
értem, de ezekhez tényleg nem értek, szóval fingom sncs mi ez a krix-krax
. . . . . .
Itt van viszonyításnak egy SATA 640G 5400-as WD
fzr 1000
Ilyened van, Gyulám? Irigylem, mert az enyém 7.5-es, és nem DA az elsütő. Vagy ez sem az? (double action)
Adod el? Ár kb? (nem veszem, csak érdekel)
Milyen olajat és mennyit kell tölteni a 88as fzr be
ezmiez ekg?
Emre komám, ha már itt vagy... az új OCZ Agility 3 SSD-m.
Sziasztok, érdeklődni szeretnék, hogy nincs -e esetleg valakinek eladó fzr 600 fejidom , trapézlámpás!? köszönöm :)