Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gumis max 100J, az is elég ütős mondjuk, de a kancigányt nem fogja meg.
Ilyet inkább:
Puha fába, és akkor is ha megfelelő keménységű golyszlival kűűűldöd.
Igen , sokakban él a tévhit az 5.5 ös légpuskával kapcsolatban.
Mindamellett h lassabb a kezdősebesség még a lövedék méretéből adódóan csökken az áthatoló képesség is.
kabbé
Pupu. szivacccccccccc.
530 ZVMX azt lehet kinzani
Nagyvason nézz rá. Ez csak áttétel.
én mindent tok csak viszek 1 kis szakmaiságot a fórumba mert már Ábrus is eltűnt úgy teleflémelik az oldalt
na hogy nélkül
Gyári 16-46 hogy
Jó az anet akko ami van néked? Rejtett fizetési összeg vagy valami?
Ez így van, Zsolti, végre valaki tudja... akkora homály szokott lenni a témában
Ha a megengedett 7.5J erőt nézzük, akkor 5.5 az 130 m/s, 4.5 meg 170. A patronos FÉG (amit láttál nálam) elvileg 240-et tudna. Az már colos deszka szint, 20 m-en.
zattól függ milyen fogaskerék van.
bocs
Na én meg meggyüttem egy munka megbeszélésről és vele egy munkával több Üdvözlöm ezt a tavaszi ébredést
milyen lánc kell fzr 1000 1988as motorhoz 520 as vagy 530 as
Zsolti ez nem légpuska,5.6 mm-es lőporos puska,16-20J energiájú patrontól függően!
Gyenge,mert nem az eredeti lőszerrel,hanem jóval gyengébb indító patronnal megy,kisebb jószágot el lehet kapni vele,csak azt a vadászok nem tolerálják.Itt van Laci álma,csak ezek drágák mert éles vadászfegyverből vannak átalakítva,ezek 17-18mm es gumigolyót lőnek ki.
http://gyujtemeny.vatera.hu/mi...
Mindent lehet
Én azért vettem acéltokos 7.65-öst, mert át akartam faragni, de aztán letettem róla. Nem lesz stabil.
5.5 nem jó. Lassú a goló. Nekem is az van. Na jó a kutyák már nem nagyon jönnek ide, de a 4.5 jobb választás.
akkor ez mocskos erős, mi? Az őzike mit szól hozzá?
tessék Thomas,légpuska lőszert lő ki Start patronnal,muzeális ,otthon szabadon tartható.Én a konyhában szoktam vele társalogni,a tűzhely már eléggé viharvert állapotban van.
http://gyujtemeny.vatera.hu/mi...
addigra buci kint lesz
Az 7.65 Browing Short kaliberű,ritkább a 9mm-nél,gyűjtői értéke van.