Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

78 km.
megálltam az arborétumnál jövetben.
mértem is:
gyújtás nélkül : 12,71 V
alapj:13,55-13,6 V
lights LO: 13,13-13,22
light HI: 12,87-12.92
light off, full throttle: 13,42 V
érdekes, hogy az alapjárati fordulaton mért feszültség magasabb, mint a tiltáson mért.
Gondoltam! Pont vevő volt, így nem tudtam kimenni inteni.
Hát persze te kérded a múltkor köszönjek ha arra járok sajnos siettünk így csak ennyire futotta
Tegnap 2 FZR elég hangosan zsennyegett a bolt előtt! Innen köszöntek valakik?
Akkor jól gondoltam.köszi!
mind1 az 3 fázis ugyan az jön róla. Piros pozitív fekete negatív.
Zajlanak a töltésmérések emberek?
Pupu!a 3 sárga vezetéket mindegy,hogy kötöm be?melyiket melyikhez?te értesz hozzá?
töltődik youtubera, de fél giga, meg nem olyan jó így. lehet tényleg oldalra kölött ovlna tenni
Lökd a vidit
genya
Javasoltam volna ádámot mint pestit aki úgyis szeret beleokoskodni mindenbe de most látom hogy szerelő vagy hozzáértőt keresel.
nézd oda lehet menni, és mondani okosakat, de azt te is hallod, ha nagyon szar hangja van egy motornak, látod indul-e full hidegen, füstöl, ha igen milyet, egyeesen megy-e, vált, kanyarodik, megáll-é
Köszönöm a gyors válaszokat, pont erre voltam kíváncsi, nekem is furcsa volt az egész motor.. csak nekem nem tűntek fel annyira ezek az idom változtatások, mert most ismertem meg 2 napja ezeket az Exupokat. Lehet megnézem, csak az a baj, hogy nem ismerek itt senkit BP-en akivel mehetnék, mármint szerelőt vagy hozzáértőt.
nem akarom összetörni de címet tok adni
na megy.indulok
tonkreteszed azt a szegeny motort:) na de kossunk uzletet.allitolag feled vannak vizsgallaomasok,akik jol dolgoznak. veszek egy uj gumit,valahol beallittatom a karbit meg a szelepeket, aztan elviszem hozzad, es amig el nem kel,hasznalhatod. na?:)
2est megöltem
mi tortent vele?
Bazze reggel elvihette volna Andi magával
Pupu dolgozik keményen rohangál mint állat