Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagyötvenforintbazzeee
tudom hogy az bázze, nem azt kérdeztem hanem mennyi 1 ilyen fényezés a motoromra bázeeeeeeeee kábéé .
sima mattfekete mattlakkozva
Andival megyünk ha megyünk egyen nem mentem még végig
Citadella jó buli,de még sose mentem a végéig.egy idő mulva elég unalmas.az alagút viszont király.ha mész megyek vasárnap.idén még be se volt indítva az fzr.legalább megmozgatom.lehet ráveszem Atit is,csak eljön velem.
Magátol jön.de még nem áll meg rajta a sör.pedig valami haszna lehetne.
vasárnap tutira szombaton nemtom mennyire mert lehet megyünk citadellára nem lehet biztos
Akor csak Felvetted a hasadra a téli bundát nem ?
mi vagy te rozmár hidegre hájat növesztesz
Ha most hétvén otthon vagy ne lepődj meg ha átgurulok.
Na mindegy megyek Hiradozni de Zsotííka ha ehonap 15-ei hétvégén akarol Kakucsolni addigra nem tudok ám kész lenni vele
Nem eszek többet mint eddig,a hidegtől nő a hasam.meg talán egy picit a sörtöl!
Vagy éppen ráült csak tele a keze és nem tud írni
Na Most meg Zsotííí lelépet mint kurva a sezlonyról
Mikor akarol Kakucsozni ?
Ithon leszek mert a kertel kell foglalkoznom meg a fákkal . De elöbb meg kell csinálnom az enyémnek a telojait mert okádja az olajat nem lehet vele menni szét baszta a szimeringet. Odakötöttem egy rongyot igy hirtelenül hogy ne baszon össze mindent az olajal. Bár nem szimeringelés lesz hanem telo csere de az más dolog
Gidácskám ilyen festés mi pízbe fájna?
http://www.rofltime.com/cool-m...
Szombaton le kéék akó vinni. Tudom hogy hízlal. Érzem.
Annyi hogy Május 1 re átalakitva lesz az ezredes tehát arra kell idő nekem is de este munka után akarom csinálni ugy is
Megcsinálhatjuk azt azé még az idén ha akarod De ha kész bukogombáni kéne hogy el ne bazd a munkám