Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

láttam tegnap gumi téma volt. Ha valakit ud valamit esetleg szólhatna Nekem is kuka lesz a két gumi a motoron őszre. már most is felfedezni rajta némi repedezést...
holnap asszem elógom déluán az órát. beültetem az üvegházat. Nem, nem kender hagyma, és retek. + egy kis uborka.
A Zepter egyébként nem rossz, de tény, hogy nem pénzkeresésre való
Én egy darabig csináltam. A család örült, mert jó minőségű repi ajándék mindig akadt. Én hasznát vettem, mert 18 évesen megtanultam emberek előtt beszélni. Éppenséggel lehet pénzt is tudtam volna vele keresni, de 18 évesen kölyökként amúgyis nehéz volt elhitetni, hogy én otthon ebben főzök.
Anyáméknak mái napig vN EGY Zepter késkészlet. Kafa cucc.
bocs a gépelésihibákért ,de az egyetemen ez a bill egy *˘°`˙$ß$
beszoptam valami gecit a hátsógumába, és este nem mertem kiszedni félek, hogy leereszt, ha annyira belement. (de remélem csak futófelületbe ágyazódott bele a cucc, csak gyanúsan tartotta magát, mikor kicsit megpiszkáltam..)
Jó reggelit.
Én is megnéztem ezt a céget,nincs új a nap alatt,ez a holland MLM rendszerű ügynökképző és kereskedő cég,csak itt már a neten folyik a porszívó ügynök kerítés és az árusítási agitáció.Engem annó az Amway hálózatba akartak becsalni,de sikeresen elhárítottam a sok agitátort.Alapvetően az a baj,hogy olyan árut forgalmaznak így,amit valamiért a normál országos kereskedői hálózaton valamilyen okból (ár,minőség,egyéb tiltás)nem lehet forgalmazni,ezért viszont sok reklamációra is lehet számítani.
jó reggelt
Pár idézet az Unaico fórumról:
"Sziasztok!
Én is vettem az Unaico-nál egy 2000€-s csomagot májusban ami most 3011€-t ér. Ennek ellenére most azt gondolom, hogy ez a dolog véges, egyszer csak ki fog pukkadni mint egy lufi."

"számomra aranyszabály,hogy akármilyen aranytojást gyártó tyúkot is vegyek,csak annyit adjak érte,hogy ha mégsem gyárt aranytojást,akkor se maradjak éhen.Ebben az esetben a 2000€-s csomag még belefér.Azok az emberek,akik féltik a pénzüket,azok vigyék máshová.Az élet ilyen nagyon egyszerű.Biztos,kockázat nélküli üzlet nincs,soha nem is lesz.Az igazán nagy kockázata viszont a semmittevésnek van,vagyis ha az ember csak ül a pénzén,és szomorkodik,hogy már megint semmi kilátás valami kis boltot csinálni.Az emberek 97%-a ezért nem jómódú."

Ehh! Ha belegondolok a 90-es években még Sierra Leone-i gyémántbánya részvényeim is voltak! (sőt talán még meg is vannak valahol emlékeztetőül)
Aztán utaztam aranyérmékben is egy időben, majd úgy döntöttem hogy leváltom Rothschildékat a tőzsdén, később benéztem az ingatlanpiacra is nagylét szakítani.
Aztán 99-ben átmentem a Lindéhez és azóta egész rendesen fejlődik itthon a gazdaság.
Sok sikert gyerekek, én már befizettem a tagdíjat, most ti jöttök.
Most belenéztem kicsit a fórumukba és baromi ismerős érzés lett úrrá rajtam egy pillanatra.
Én kijelenthetem hogy már rengetegszer mondtam azt hogy több is lement már ennél a Dunán és próbáltam túltenni magam azon hogy ez sem jött be.
Tényleg minden szarba raktam pénzt amiben úgy nézett ki hogy lehet szakítani de egyszer sem jött be. (Magad Uram, Vanilla KFT, Energen, stb.)
Jó ideje már hiába is keresnek bármivel amivel kaszálni-nyerni lehet mert megtanultam hogy:
1. -ha én nyerek bármit is az nekem qrvaisten hogy sokba fog kerülni.
2. -nyerni a játékteremben és a kaszinókban lehet, persze a tulajdonosnak, mert azt nem azért nyitották hogy én vagy bárki más meggazdagodjon hanem hogy játszhasson. (az meg ugye ingyen nem megy)
Nálam már odáig fajult a helyzet tapasztalásban hogyha jön a hölgy az áruház előterében (zepteres/utazásos/illatszeres/szemüvegtisztítós) és kérdezné hogy adhat-e egy meghívót/nyereményjegyet/ajándékutalványt/tisztítást INGYEN vagy csak felém néz a Tesco parkolóban a zokniárus csávó vagy felém indul a szélsőségesenrokkant és halmozottanhátrányoshelyzetű Erzsike aki a gyermekének a szívműtétjére gyűjt, ha csak meg akar szólítani az épp hazainduló benzinresemmaradtpéz Román család aki vért izzadva akar nekem jót azzal hogy eladja nekem a család ereklyeként őrzött szent és féltett Chiangjing márkájú nagyflexét szinte jelképes 24e Ft-ért, na ezek ilyenkor már TUDJÁK! ÉRZIK!
LÁTJÁK MÁR A TEKINTETEMBŐL, a kézmozdulatból hogy itt valaki olyan jön akihez kár odamenni, aki NEM SEGÍT! NEM VESZ! NEM AD! NEM SAJNÁL! NINNNNCSENEK ÉRZÉSEI!
OLYAN MINT EGY MONOLIT!
HISZ RÁ VAN ÍRVA: ÁHHH! NEKEM NEEEE! MEG SE SZÓLALJ! NEEE! Én már túl vagyok mindenen, jártam a galaxis peremén túl! Én már mindenek felett állok, teljes a tudás!
Tétován lépnének az asszony felé mert megérzik a bizonytalanságát de elég az aurámból egy rezdülés felé és már fordul is el mert érzi hogy ezeket itt egy erőtér védi, a közelünkbe sem jutna.

Szóval én minden ilyen szarból kimaradnék.
El persze. (1-2 kollégám is így ír a műszaknaplóba)
Én is a kisebbet gondoltam úgy bekötni de akkor már nem kérdezem meg a véleményed.
nem, de kíváncsivá tettél. erősen piramis gyanús.
benéztem, Sziasztok!
Most megyek hunyni, ma is 12 óráztam.
jó éjt
NA jó rendes vagyok nem veszem el az örömöd
mennyé
Jajj most jut eszembe hétvégén szabad vagyok és megyek motorozni erre arra
Ott már nem kell a 2es...
Megduma.

Vagynagyonsokpéztkeresős, vagymindelbaxós
Nincs kemény menet nem jó a 2es meg a csaj se versenyző
Mibe keveredtél Laci
Aha a belaba! de utana lehet futamot rendezni! ! Snoopy is lehet raer, majd megkerdem.
Adom pízet holnap bázeeeeeeee