Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Há persze hogy tudunk
Okééé Akko boldog női napot nékik
Flexet neki
Te szerinted szinkront azon mi bírunk?
Azt tudom hogy van gumi de belé ragasztották mütéti beavatkozással vegyem le vagy csak szedjem le ahogy sikerül?
Akkor el tudtad olvasni a macskakaparásom? Közben gondolkoztam, azt használd, amiből 2 van, és a két szélső lábát kösd össze, az lesz az 1ik, a középső meg a másik láb, úgy tuti bírni fogja a terhelést. A középső láb asszem egyezik a testjével, mérd ki.
A másik diófa nem biztos, hogy shottky, azon 0.8V esik, ezen csak 0.3V.
Oké, mehet. Gotti rámondta at áment.
Vettem gumit, de szerintem van is a tatyiba.
Zsótííka valami marha beleragasztotta a fém markolatodat a gáz huzzó csővébe Azzal mi a terved ? Levehetem cserélni a gumira bárhogyan vagy mentsem meg?
Én nem verekszek de ha szükség van rá akkor nincs irgalom sajnos ismerem magam . .
12 es már szét van szedvel
Megyek szerelni.
Egy kidobóember nem áll le verekedni. Csak "megfog" és kikísér, ha kell/még érdemes akkor mentőt hív.
A többi a rendőrök dolga.
Hát azé lenne jó hogy neked ne keljen már este elindulni othonrol azé hogy mire ideérnél meg még mire kiérnénk az azér idő meg ne hot fáradtan menjünk vagy ötlet? Addig én szerezek címeket
Michelin Pilot sport (2ct) esetleg , Bridgestone Bt- 003 vagy Bt 002ezek nagyon gyilkosan tapadnak . Vagy Michelin pilot Power (2ct) Többi márka sportját nem probáltam . Turában volt több márka de aki feszegetni szeretne az mellőze a tura vagy sport turákat. Hátra már lehet csuszosabb is legalább lehet vele driftelni
Kérek szabit, Gotti meg mén a fóbiával. De megbeszélem vele.A 2 nap kéne?
Gumi biznic ... Csak ahoz a fehér paripa is kéne ahoz meg Gottinak is kéne tenni ha tudna.. Mert 26 azé fontos mert hétfő és hétköznapi nyitásra kéne menni Osztriába . Hétvége nem jó mert zárás van ott is . Meg hát te is hogyé érné reá szoval sok a kérdés e dologban .Vélemyény? Én akkor érek reá amikor akarok Szoval nekem teljesen mindegy
Szerintem ő valami teljesen másrol beszél mivel ez nem a simma Pilotra sem illik rá
Csak félek a verekedéstől még megölök valakit ilyen Ádám féle emberekkel fél kézzel bánok el
Yo.
Nem is értem hogy miért nem kidobóemberként dolgozol valami bárban.
Minden adottságod megvan hozzá.
Megy a légszűrőház jó szívócsonkal hozzád címezve a hét elején.