Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi de nem volt rá szükség,azt meg se nézték,a gumik érdekelték meg a fékkel játszottak kicsit,aztán gyorsan elengedtek.
Egyébkén a műszakit a kipufogó miatt kérdeztem... Mert mondtad kellene. Mosmár gondolom nem kell, ami nem is baj, mert nem szívesen adnám el.
Egy-két éve még hozzám is dobáltak be meghívókat termékbemutatókra,de most már nem szoktak,ha meg valahol találkozunk ilyen ügynökökkel már jó előre kerülő manőverbe viszem az asszonyt.Ha meg rámenős az agitátor gyorsan lerendezem.A Zepternek jó edényei voltak amúgy csak drága volt,én a kínai változatával főzök mai napig,anyámnak viszont van egy eredeti készlete.
Általában az ilyen termékbemutatókon az előadók szeretik ha van egy-két partner a vendégek között aki kérdez vagy helyesel és elégedetten hallgatja a válaszokat, az meg még ráadás ha egy kicsit ért is a területhez.
Mint a példa is mutatja ha valaki túlságosan is képben van az már nem jó mert ott már nem lehet jól kijönni valami felületes rizsával magyarázatként.
Gondolom legközelebb nem hívnak meg és átkozzák a napot amikor a feleségem kezébe nyomták (csak egy pillanatra nem figyeltem) az ajándékutalványt a Tescoban.(egy húsforgató villát kaptunk ajándékba amit nagyon szépen megköszöntem az előadás végén )
Zepteréknél vizsgázni kellett belőle. olyan faszságokat is kelet fejből nyomni
Igen,ismerlek már ennyire,Ábrus nem hagyja magát! .
Tudod az Amwaynek is van edénykészlete (hasonló mint a Zepter) és felkészültnek kellett lenni. Már 18 évesen tudtam amiről itt a nőcinek beszélnie kellett volna.
Ha eltéveszt valamit az még elmegy mert van ilyen de mikor meggyőződéssel kiáll ilyen baromságok mellett és burkoltan a kérdezőt hülyézi le azt nem hagyom annyiban.
Vazze,könnyesre röhögtem magam! .
Elképzeltem ahogy kaján mosollyal vigyorogsz egy lábas felett! . .
Itt is azt láttam basszus hogy szinte mindenki azon volt hogy összeszedjen maga alá minél több embert,majd baszogassa őket hogy dolgozzanak mert nem lesz pénz.
Én is úgy gondoltam hogy 18 évesen ki fog engem komolyan venni de aztán látva hogy kiket ráncigáltak oda hát a kedvem is elment attól hogy megszólaljak.
Abban (is) igaza van Thomasnak hogy valóban megtanul az ember sok ember előtt beszélni,illetve megtanultam udvariasan nemet mondani. (eleinte qrvanehéz)
Basszus ez még az elején volt, a szponzorom általában vitt magával hogy lássam hogy megy ez (ő már nagyban nyomta) majd egyszer a bemutató előtt kiment és bejelentett engem hogy én tartom az előadást! Ha néha megremegő hanggal és térdekkel de megcsináltam a végén megszámoltam kb:70-en voltak a teremben )
Azóta ha esetleg elmegyek valami bemutatóra az asszonnyal (kell neki az erőtér) akkor szépen meghallgatom amit mondanak és udvariasan nem veszünk semmit.
Ha erőszakoskodó és tudatlan a forgalmazó (legutóbb pl a Zepteres) azt udvariasan és kedvesen nagyon meg szoktam szivatni a sokaság előtt.
Még emlékszem hogy hogyan és miket kérdeztek tőlem annak idején amit nehéz elmagyarázni, amire ha nem készült fel az előadó akkor hebegés-habogás majd csúnya leégés következik.
Itt egy kiscsaj beszélt mindenféle ökörséget a gyártástechnológiáról és a felhasznált anyagokról majd mikor megkérdeztem hogy ez biztos így van-e (mármint hogy a 10/18-as acélötvözetet kész formában bányásszák és csak vákuumban felhevítik 7.600 'C-ra a formázáshoz ) kijelentette hogy a Zepter ettől a legjobb.
Én ezt kissé kétkedve fogadtam és csak annyit mondtam hogy hát ez valóban elég különleges.
Ekkor előugrott a csaj felső vonala,egy öltönyös arrogáns a tahó aki gúnyosan elkezdte feszegetni hogy honnan értek én ehhez, talán voltam a gyárban? Erre közöltem hogy ott nem de fizikaórán igen,mellesleg én már álltam olyan vörösen izzó olvadt acél felett (Dunaferr konvertere) mint amibe a Terminátor is beleolvadt és az is "csak"~1600 fokos.
Erre nyomta tovább hogy a Zepter a világon a legjobb és ez egész másképp van mint gondolom.
Erre bevittem abba a zsákutcába hogy gyakorlatilag kijelentette hogy mindenki begyepesedett hülye aki nem az ő termékeiket használja. Népszerű volt.
Egész délelőtt az Unaico után kutattam,Magyarországról mai napig nem kapott jogi engedélyt,pontosabban hivatalosan senki sem ismerte el hogy ez NEM piramis játék.Vagyis akár az is lehet,az meg itthon illegális,némi fogvatartással jutalmazzák.
Találtam egy tőzsdei oldalt,itt érdekes dolgok merültek fel.
http://forum.tozsde.hu/csevege...

Asszony
az mlm alapvetően jó ötlet, mert így nem kell költeni geccisok lét reklámra, hanem annak egy részét oda lehet dobni a benne dolgozó nyomiknak, másik részével meg olcsóbb lehet a termék, és még így is maradhat valami a hagyományos marketinggel nyomott termékhez képest a cégnél. csak itt félreértik, és mindenkit az ÜZLETbe akarnak belevinni, és háttérbe szorul a termék, ami pedig a lényeg lenne. mikor ezt kérdeztem, a FLP-s köcsögtől aki nyomult, hogy akko mér nem a termékeladásra megyünk rá inkább, semmint csóró ismerősökre sózunk rá "kezdőcsomagot", hogy majd ők futva a pénzük után szintén azt tegyék, csak nézett, hogy hát az kevesebb lé egyből... Pedig itt az lenne a lényeg, hogy ábri aszondja, ő hasnálja, tényleg jó, é akkor én is veszek, esetleg rajta keresztül, így az elején ábrázolt módon mindenki jól jár. De itt mlm helyett harácsoló hiánák futnak a gyors lé után, ahogy ábri is írta így nincs értelme nálunk résztvenni semmi hasonlóban, mert az alapvető hozzáállás rossz.

Nem volt az Amway-jel baj mert korrekt cég. (volt akkoriban,most nem tudom milyen)
A félreértés az volt hogy a számolni sem tudó réti indiánoktól kezdve az útszéli szemétben turkáló kutyafalkáig mindenkit odahoztak a termékbemutatókra a kedves pillanatok alatt meggazdagodni vágyó de persze másoknak önzetlenül jót akaró rokonok/barátok üzletépítés céljából.
Az is tény hogy rengetegen kezdtek bele úgy, hogy már látták magukat a lelki szemeikkel a Karib-Tengeren valamelyik kikötőben napozni a yachtjukon pezsgőspohárral a kézben,bikinis anyádmilyenjócsaj felhővel körülvéve a fedélzeten,miután búcsúzóul a jelenlegi főnökük képébe löttyintették a megszokott reggeli kávét a kollégák elismerő pillantásaitól kísérve.
Persze aztán vérig voltak sértve két hónap múlva hogy a yacht ugyan ott van és a csajok is pezsgőznek,csak valaki más napozik rajta helyettük gúnyosan elégedett vigyorral a képén, nekik meg még azon sem kell gondolkodniuk hogy hogyan ugorjanak le egy napra a Balcsira az anyósékhoz a sógor Wartburgjával, mert ez a tetű főnök állandóan kitalál valamit a hétvégére is.
Ekkor aztán szemét volt az Amway mert drágán ad mindent,nem is jók a termékei, kihasználja-kizsigereli a dolgozóit akik halálra dolgozzák magukat ennek a kizsákmányoló kapitalista amerikai bagázsnak.
Tény,hogy én is egyből egy kék-fehér GSXR-1100-ast láttam magam előtt 18 évesen de annyi eszem már akkor is volt hogy a lelkem mélyén érezzem, ez csak kiegészítés lehet a fizetésemhez és az ETZ nem is olyan rossz gép.
Ez valóban így is volt, a fizetésem volt akkoriban kb 20e Ft,ehhez összeszedtem még havonta kb:6-8e Ft-ot a mindenféle dolgokból,ami akkoriban nem volt rossz pénz.
Én beláttam azt is hogy nem az üzlet rossz, hanem én nem vagyok elég jó hozzá (nem vagyok egy kereskedő típus) de az biztos hogy rengeteget tanultam az emberekről abban az időszakban.
nm= négyzetméter Te...
A zene se rossz
. . olyan szép szeme van
http://youtu.be/giMwL13j6XM
MI van be vagy füvezve? valami érthetőt írjál már mert nem értem
Az mekkora világvége volt. Kingáva volltunk 1,5 hete.
a helyiség kb. 12 nm ha volt.
egy jó van ebben a pénteki napban itt az egyetemen... ekkora tinisunaszagot utoljára akkor éreztem mikor fodrásznál voltunk, és MArikának 4 fodrásztanulója volt egyszerre.
kendert nyomassá lesz hasznon bázze