Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentem motorszerelni.
Hogy mennyit forog azt nem tudom (ugyanis áttételfüggő) de 6 sebességes.
Sziasztok remélem jó helyre írok és valaki tud válaszolni is A Yamaha Fzr 400-as 100-nál mennyit forog az utolsó sebességi fokozatában és ha már itt tartunk akkor hány sebességes :D 5 vagy 6?
előre is köszi
nekem év végén lesz már csak dec. 29
Tamásoknak idén először boldogat. A többinél majd szóltok
van ilyen kis szobafűtőm, ami elég durván tudja nyomni a meleget, oda rakom majd mellé nemsoká, persze csak ésszel
Ha van hőlégfúvód támaszd be a leömlők közé,persze csak mérsékelt fordulattal,egy félóra alatt szépen átmelegíti a blokkot.Addig az akku is töltődik,nekem is csak így indult be két éve.
tegnap ezt tettem
Kicsit told ki a napra had süsse. Sokat számít.
múltkor láttam, hogy van dolog bőven
nem tudom mitől lehetett az, hogy utoljára ennyire nem indult...közepes szivató, megjegyeztem.

energiám nincs fölös, így is influenzás vagyok...majd hamarosan kimegyek, belerakom, megpróbálom elindítani. ha megy megy, ha nem akkor várok vele addig amíg nem lesz reggel 10 fok.
Nálam? Káosz de próbálok eligazodni benne.
Ha tele vagy felesleges energiával akkor tologathatod de kéne annak indulni önindítóval is. A szivató biztos hogy kell, bár a tiednél lehet hogy elég csak félig ráhúzni.
leszedtem az akksit, 0.00....most vagy az akksi ment tönkre vagy a mérő (rámértem egy elemre, az is 0.00) ...
Szivató vazze hideg van
hogyan próbáljam meg indítani? gondolom a műanyag kapcsolóba lévő kis fém (amit sikerült elveszteni...)-et nyomtam hozzá a a kapcsolóban lévő fémhez, ezzel indítva a motort. Most majd meg próbálok kitalálni erre valamit.

Szivató, vagy ne szivató. Toljam vagy ne toljam?
Nem sok van. Dolgozom, utálom, aztán szeretem, aztán utálom annyira, hogy feladjam, aztán meg csak azért is megcsinálom...stb.

Tegnap kicsomagoltam a kicsit, próbáltam kitalálni, hogyan tudom az eredeti kapcsolót megcsinálni, mert nem akarok rá másikat venni, ez a motor így eredeti. Akksit beraktam, gyújtást adok rá, semmi. Úgyhogy kivettem, rámértem 10.08, vissza raktam tölteni...remélem mára feltöltött. Ma csak 16:30-ra megyek melóba, addig van időm. Nálad mi a helyzet?
Isten éltessen minden érintettet. (már megint? )
Poti mi van a mociddal?
viszont nekem eléggé ramatyok az oldalidomok közelről...
nézd ha a motorokhoz teszed, ne csodálkozz, nem ők a hülyék első körben. az, h valahol utána megmagyarázod, már variálás csak... tessék az apró/idomok, plexi rovatba tenni. lesz meglepetés, tudni fogják, h csak idom.
köszi mindenki szasztok
Isten éltessen.