Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fél 10-re jelenésem van Kecsón. Délután fél 5 után?
Nagyon jó árban van Mennyit akarsz érte fizetni?
Milen milen modnom ,hogy nagyon jó csak kicsit nem rávalo
S milen? péééz?
Holnap délelőtt akkor ráérsz? Átmennék.
Nekem 1 évben elhasznált kb 50 ezret vagy talán 55 öt . Evvel amegoldással kb 3-4ezret egy évben .
Azé jó talpra szerelni mert egyben ki be teheteő pucolni ugyis háztartási savval érdemes. 5 L kana elvág 1liter sav többi víz beleé vágot az egyik felét 5perc megforditod 5 perc azt zsír tiszta . Nekem is 80 L a bojler. Jég hideg felengedésről kb 2.5- 3 ora és forró. Ha napihasználatban van akko csak rámelegit sokkal kevesebb idő kell neki. Max 1 ora
Ez nem lehet valami hosszú, viszont vastag...
Vagyol
Nálam a ruhád Megérte arra jöttem reá . Bár nem megy rá mert szűk de azé jóóóó
Na igy van talpra szerelt és csak bele teszem a bojlerbe és mindenről müködhet . Nekem Napkollektor, Fűtésről és Villanyrol is megy . Bár az utobirol nem használom .(mert drága) Annyi hogy nekem mindjárt a talptol kb 5cm el kezdődik a spirál nem igy fentről. Minél lejebb kell kezdeni mert a hideg alul van. Amit meg melegit az meg ugyis fentre megy. Nem jó ha ennyire hosszú és fent kezdődik. Mindig a leghidegebb pontott kell melegiteni vele és az alul, van
Itthon 22-ért mondták mindenhol.
Jó Estét. Jaszi vagyol?
Az sok, vagy kevés?
16-os lágy rézcső és ha jól emlékszem 3m volt de keresek neked képet hogyan van nékem
Basszus MRA plexi 11.600-ért!
Azé me én nem lehettem ott
Ezt most most miert kaptam?
A keresőben hagyd a "válasszon" feliratot a modellnél és 87-es évjáratot írj be.
Pont az olcsó mindenhol. Mieinkre a lánc jó árú itt.
Az enyémhez sem talál sem olajszűrőt,sem légszűrőt.